NEWS
Tak jak sem kdesi slíbil, přichází nejčerstvější informace o mym nabouranym kupé..
Takže.. dneska sem byl v tom servisu kam se to odtáhlo.. člověk co mi to zařizuje je mámy známej a ze začátku na mě nepůsobil moc věrohodně, ale zřejmě bude v poho.. No přijeli sme tam, dal mi klíčky a říkal ať si auto prolezu, jestli tam něco nechybí z toho předchozího servisu.. pak sem to zkusil nastartovat a nic, baterka totálně mrtvá

Nakopli sme to přes kabely.. ach jak mi chyběl ten zvuk mýho filtru

Takže motor je v cajku.. no, musel sem jim vyndat pojistku od muziky, měli strach z kapacitoru.. ani se jim nedivim, kdyby odpojovali baterku a pak ji tam dali aniž by kapika nabily, asi by si docela zasvářeli...
No dobrý.. a jak to bude?
Takže zejtra.. teda koukám že vlastně už dneska to začnou konečně rozebírat, pak zavolaj toho svýho pojišťováka, on to nafotí, já mu pak podepíšu plnou moc a dám číslo účtu kam maj poslat prachy.. říkal že strop je 88000 a že fakturu mi napíšou na 80000 a to by mi měly bez problémů poslat...
Jednání je velice solidní.. veškerý úkony konzultujem po telefonu, nic bez mýho souhlasu nedělaj.. tak jen doufám že budu takhle spokojeně mluvit dál

to je zatim vše.. co je v plánu, o tom radši mluvit nebudu, teď hlavně aby se to dalo dohromady.. snad i s tou spojkou a tou zadní nápravou.. uvidíme.. držte mi pěsti..
Hned jak bude něco novýho, dám vědět