No tak mam dalsie info, resp. ako sa to vezme.... Moja ix35 nie je v zozname poslednych 110ks ix35 vyrobenych na slovensku
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Vyroba sa rozbieha v Nosoviciach vraj 1.jula a kym sa to cele rozbehne a zacnu sa vyrabat ix35, tak realne by som mohla mat auto niekedy august-september
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Predajca mi nevie nic garantovat ani dat presny termin dodania, ale mozem zrusit zmluvu ked chcem a vratia mi zalohu. Tak teraz fakt neviem co mam robit
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Som uz na nervy z celeho auta, svoje stare auto som predala uz pred 2-mi mesiacmi a teraz si poziciavam auto od kamaratov. Co mam z toho, ze zrusim objednavku ??? Autopredajca nam dal celkom slusnu zlavu a nejake doplnky, k tomu bola este akcia zdarma - inteligentny kluc, takze cokolvek ine co by pripadalo do uvahy - Kia, Ford, Honda, Toyota... by bola min. o 4.000,- az 5.000,-€ drahsie
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Pomoooc, som zufala
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Cakam uz 6 mesiacov a mam cakat dalsie 2-3mesiace (ak nie viac) alebo zrusit objednavku a kupit nejaku jazdenku alebo niec drahsie ???
Nie je tu nejaky predajca, ktory by mi mohol zistit ci sa nenajde na Slovensku alebo v Cechach nejaka zatulana - biela ix35 2,0l automat 4x4 Style so sklenennou strechou ? Pripadne nieco podobne (musi byt automat 4x4)....