Kabely pod sedadly
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- mylys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kabely pod sedadly
Cau, pod prednimy sedadly jsou z podlahy vyvedeny kabely vedouci do sedacek. Zajimalo by me jestli nekdo nevite k cemu tam jsou nachystane - pro bocni airbagy, vyhrivani sedacek, pyrotechnicke predpinace pasu popr. k necemu jinemu . . . . ?
Poradite nekdo?
Me osobne by bodlo kdyby to byla nejaka priprava na vyhrivani sedacek, ktere se v CR mam pocit do Getze nedodava, ale v zahranici ano.
Poradite nekdo?
Me osobne by bodlo kdyby to byla nejaka priprava na vyhrivani sedacek, ktere se v CR mam pocit do Getze nedodava, ale v zahranici ano.
- Reklama
V Lantre je mam taky, bocni airbagy se pred 5 lety nenabizely, vyhrivane seacky tusim take ne...tak nevim...couha mi pod kazdou jeden konektor...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
kabely pod sedadlom
...ja si myslím že to bude vývod na ohrievanie sedadiel. Pravdepodobne, vo výrobe robia len sedadla so zabudovanou tepelnou špirálou /resp. neviem aký spôsob vytvárania tepla tam je/ a pokial je už urobená kabeláž ku záslepke tlačidla na ohrev, ktoré je vedľa ručnej brzdy, stačí len kúpiť origoš tlačidlo a spojiť káble a malo by to frčať
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
oprava
Tak se musim opravit ... neni to qpaaasu ) ale qairbagu ... podle mne je tam cidlo jestli nekdo v sedacce sedi a pak ho to streli jinak ne .... coz mne znervoznuje paaac mam AIR i u spolujezdce a tam kabel nevede /
koukal sem na H webtech a tam to nazyvaji AIRBAG connector
koukal sem na H webtech a tam to nazyvaji AIRBAG connector
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
mrknu sa na to
..tak to sa budem musieť poriadne mrknuť na to. Sakra práce, včera som bol na prohlídke a úplne som sa na to zabudol opýtať čo to tam je ten konektor. Ale skúsim tam dnes zatelefonovať. Pak budeme múdrejší...hm?
- mylys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: mrknu sa na to
Tak dej vedet co nejdriv, fakt jsem zvedavej co ti reknou.Juraj píše: ..tak to sa budem musieť poriadne mrknuť na to. Sakra práce, včera som bol na prohlídke a úplne som sa na to zabudol opýtať čo to tam je ten konektor. Ale skúsim tam dnes zatelefonovať. Pak budeme múdrejší...hm?
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
odpoveď zo servisu
...pýtal som sa prijímacieho technika na ten kabel pod sedadlom, ale ani on si nebol istý k čomu sú. Mal sa mi ozvať tento týždeň, no neozval sa. Vraj sa opýta priamo v centrálnom sklade v Rotterdame, podľa kódu zeme kam sú tieto auta expedované.
zistil to už niekto
zistil to už niekto
-
- *
kabely do sadačky
vlastním getz 1,6 a ten má i boční airbagy, které jsou zabudované pod potahama boku sedaček--takže žádné vyhřívání ani kontakt zapnutí pásu(ten je v krabičce kam se zapíná pás...)