black_sheep's coupe 1996
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
Re: black_sheep's coupe 1996
pokud bych někdy podstoupil tuning, tak bych nasadil přední nárázník, křídlo a kola z F2 EVO:
hmm, krása a navíc nejrychlejší model coupé co vyráběli (vzhledem ke 115 kW a 1200 kg), možná srovnatelný s GK V6 (teda mimo té hliníkové limitované edice - ale ta má divnej interiér).
kdyby se prodávali i levostraný, tak by to moje byl vylítanej pekáč v rukou bůhví koho, a já sháněl po anglii F2 EVO inu štěstí pro ten můj tiburon
hmm, krása a navíc nejrychlejší model coupé co vyráběli (vzhledem ke 115 kW a 1200 kg), možná srovnatelný s GK V6 (teda mimo té hliníkové limitované edice - ale ta má divnej interiér).
kdyby se prodávali i levostraný, tak by to moje byl vylítanej pekáč v rukou bůhví koho, a já sháněl po anglii F2 EVO inu štěstí pro ten můj tiburon
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
tak ne, ta V6 se nezdá ale papírový parametry má někde jinde
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tady ty kola z fotky modrého Coupe jsou pěkný.Ty sežeň.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
snažím se možná v létě, když bude čas a budu mít štěstí, tak bych si je přivezl z UK
I ❤ cars
pekny to mas
Jen co to mas na tech naraznikach? Jak na prednim tak zadnim ??
Jinak Evo narazniky a kola jsou luxus.. Taky jsem jeden cas po tom koukal a shanel..
Jinak Evo narazniky a kola jsou luxus.. Taky jsem jeden cas po tom koukal a shanel..
Hyudai coupe 97' 2.0 -102 kW - My darling
Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
Já jsem Ti Blecku říkal aby jsis vzal ty moje kolečkaBorek píše:Mě se líbí,že ho máš v továrním stavu bez "tuningu".Ty origo zadní světla jsou 1000x krásnější než všechny ty "tunerské".I motor máš pěkně čistý .Pěkný auto.
Jen kola bych vyměnil-vím jsou origo,ale při dnešních cenách bych dal jiné.Tyhle mě k tomu autu moc nesedí.Jinak supr.
- black_sheep
- Moderátor
ty jsou už na mě moc tuningový, já raději 16" ale ještě chvíli mě je nabízej..
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
to tam nalepil první majitel jedno už upadlo a v létě to asi oloupu všecko, až budu mít elektrickou leštičku je to ochrana při parkování, no.. nicméně to jedno co upadlo mi zachránilo lak na nárazníku, protože mi do něj někdo nacouval a ujel... blinkr KO ale ta gumová věc ochránila nárazník na 95 %.Pikolik píše:pekny to mas
I ❤ cars
auto máš pěkný, za mě mi tam vadí ty plechy na pedálech a klasika seriový kola, který nevypadaj zase tak zle, ale maj šílený ET, je to děsně utopený... A doporučuju nerezový kryty prahů s nápisem "Coupe" od Davepice.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
zdar pane, díky za pochvalu a připomínky
s koly naprosto souhlasím, kdybych se toho nebál, tak tam vrznu podložky a problém s koly částečně vyřešen. ikdyž ještě ten palec navíc by jim prospěl
ty pedály už tam byli a ve skutečnosti si na ně vzpomenu jen když je čistím a nebo takhle fotím interiér - jinak o tom ani nevíš co tam je - já tam teda normálně nekoukám a auto se s tím řídí uplně stejně jako s originál co mám v lantře - zatím to teda nějak neřeším. Kdyby byli nějaký originál pěkný pedály tak neváhám a vyměním je ty z GK by se tam nehodili stejně tak jako tyhle.
no a prahy jsem neviděl. museli by být ideálně tmavý a ten nápis coupe stejným písmem jako je to v prospektech a na zadku, což by se asi obrábělo dost blbě
P.S.: zapomněl jsi mi pochválit zapalovač, jak je krásný, nikdy nepoužitý
s koly naprosto souhlasím, kdybych se toho nebál, tak tam vrznu podložky a problém s koly částečně vyřešen. ikdyž ještě ten palec navíc by jim prospěl
ty pedály už tam byli a ve skutečnosti si na ně vzpomenu jen když je čistím a nebo takhle fotím interiér - jinak o tom ani nevíš co tam je - já tam teda normálně nekoukám a auto se s tím řídí uplně stejně jako s originál co mám v lantře - zatím to teda nějak neřeším. Kdyby byli nějaký originál pěkný pedály tak neváhám a vyměním je ty z GK by se tam nehodili stejně tak jako tyhle.
no a prahy jsem neviděl. museli by být ideálně tmavý a ten nápis coupe stejným písmem jako je to v prospektech a na zadku, což by se asi obrábělo dost blbě
P.S.: zapomněl jsi mi pochválit zapalovač, jak je krásný, nikdy nepoužitý
I ❤ cars
10-20mm podložky nic nezkazej
Já mám na zadku už rok 2x30mm a ložiska pořád v pohodě a to jsem je (jako jednu z mála věcí ) ještě neměnil =))
Já mám na zadku už rok 2x30mm a ložiska pořád v pohodě a to jsem je (jako jednu z mála věcí ) ještě neměnil =))
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
k těm prahům, je to nerez plech 1mm a obráběný na tom není nic, ten nápis coupé je tam vygravírovanej laserem.....
Byly tu kdysi na prodej, na autě je má pár členů, včetně M.4.K. Nejlíp napiš Davepicovi, nechával to hodně levně.
A na zapalovač jsem zapomněl.....zloději .
Byly tu kdysi na prodej, na autě je má pár členů, včetně M.4.K. Nejlíp napiš Davepicovi, nechával to hodně levně.
A na zapalovač jsem zapomněl.....zloději .
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- black_sheep
- Moderátor
1 mm plech? no vono to asi stačí a to písmo bylo coupéčkový?
I ❤ cars
Já je mám taky ale takovej styl písma na něm není. Už máš vyměněný řetěz mezi váčkami? Mě už to řachtání celkem vadí, tak se na to asi pustím. Kde jsi ho kupoval?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- black_sheep
- Moderátor
kupoval jsem ho v lednu u Matějčka
má ho tam i s vrchním a spodním vedením - má se to měnit celý. za pár kaček.
nicméně mi ještě leží v krabici rachtání ustalo na jaře, cvaká mi to jen pokud mrzne takže přednost dostali brzdy, podvozek, klimatizace a výměna sedaček možná to nechám udělat celý naráz; no uvidíme jak to vyjde s penězma.
má ho tam i s vrchním a spodním vedením - má se to měnit celý. za pár kaček.
nicméně mi ještě leží v krabici rachtání ustalo na jaře, cvaká mi to jen pokud mrzne takže přednost dostali brzdy, podvozek, klimatizace a výměna sedaček možná to nechám udělat celý naráz; no uvidíme jak to vyjde s penězma.
I ❤ cars