Jen mě překvapilo že nebyly nijak zabalený. Když občas vidím na vagónech nebo na autech Touaregy, Tiguany a někdy i Q7-ky tak ty se vezou jako v bavlnce

Moderátor: Moderátoři
Tiež som to už dnes nevydržal, a po informácii, že MOJA ix35 už na Slovensku vyrobená nebude, som preobjednal na 1,7 CRDi v inej farbe a navigáciou naviac (skladovka). Dosť trapné od výrobcu, že zákazníci čakajú na auto 9 mesiacov.BeaK píše:Tak nechcem to zakriknut, ale konecne som sa dockala mojejix35
![]()
![]()
Sice som mala objednanu bielu farbu 4x4 vybava Style, automat benzin, stresne okno + inteligentny kluc, ale cakam od novembra a najskor by bola august-september
Tak mi predajca zohnal taku istu vybavu + navigacia a farba cokoladkova hneda metaliza CoolBrown ale budem ju mat do par dni
Resp. v stredu ju bude mat na predajni, poslal mi uz aj VIN-ko a prave vybavujem peniaze, tak pevne verim, ze do konca tyzdna ju mam doma
Aj sa bojim tesin, lebo este minuly tyzden to vyzeralo tak beznadejne a nakoniec som sa konecne dockala a este aj navigacia
![]()
![]()
ja som sa tiez rozhodla radsej zobrat auto od autorizovaneho predajcu tu na svk. este jedna otazocka na vas. ked si vyberiem skladovku dovezu mi ju z ineho mesta do mojho v ramci autorizovanych predajcov hyundai? alebo si budem musiet ist po nu. dakujemschmidke píše:Tiež som to už dnes nevydržal, a po informácii, že MOJA ix35 už na Slovensku vyrobená nebude, som preobjednal na 1,7 CRDi v inej farbe a navigáciou naviac (skladovka). Dosť trapné od výrobcu, že zákazníci čakajú na auto 9 mesiacov.BeaK píše:Tak nechcem to zakriknut, ale konecne som sa dockala mojejix35
![]()
![]()
Sice som mala objednanu bielu farbu 4x4 vybava Style, automat benzin, stresne okno + inteligentny kluc, ale cakam od novembra a najskor by bola august-september
Tak mi predajca zohnal taku istu vybavu + navigacia a farba cokoladkova hneda metaliza CoolBrown ale budem ju mat do par dni
Resp. v stredu ju bude mat na predajni, poslal mi uz aj VIN-ko a prave vybavujem peniaze, tak pevne verim, ze do konca tyzdna ju mam doma
Aj sa bojim tesin, lebo este minuly tyzden to vyzeralo tak beznadejne a nakoniec som sa konecne dockala a este aj navigacia
![]()
![]()
přesně taktpm píše:no kto nema nech nam zavidiFISHkaa píše:áá další fanda Veluxu, vítaj
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |