ELANTRA 2011
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: ELANTRA 2011
Tak tady je něco i o ceně -
http://www.auto.cz/hyundai-elantra-prvn ... 0-kc-59163
http://www.auto.cz/hyundai-elantra-prvn ... 0-kc-59163
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
tři kila? tak to není co řešit. i30 bych beztak pod 300 nesložil protože nový auto nekoupím holý a bez motoru. původně jsem čekal na výprodeje i30 ale koukám že tohleto bude lákadlo je to stavěný pro USA (je to ona že jo?) tak to bude o level víc hyundai.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Velmi luxusni
stejne pockam dva roky, co na to spolehlivost a lidi. A pak si zase koupim skladovku.
stejne pockam dva roky, co na to spolehlivost a lidi. A pak si zase koupim skladovku.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
to je docela plán
I ❤ cars
Nejsem blazen, 469tKc za kus plechu v nizsi stredni tride
mne to zajima 2xx, max. 3xx jako sklad v plny...sice si nevyberu barvu a vybavu, ale to se prece da prezit, dneska je uz i bila velice krasna barva, avantgardni oranzova nebo zelena jsou tak fajn, tmavy barvy luxus, ale starat se o ne je pakarna.
mne to zajima 2xx, max. 3xx jako sklad v plny...sice si nevyberu barvu a vybavu, ale to se prece da prezit, dneska je uz i bila velice krasna barva, avantgardni oranzova nebo zelena jsou tak fajn, tmavy barvy luxus, ale starat se o ne je pakarna.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Musím napsat,že jsem Elantru viděl v Brně na autosalonu a je to pro mě nejpříjemnější překvapení od .Odpovídající cena,pěkná karoserie,dobrý motor...Opravdu pěkné,rodinné auto.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
hmm, hmm.. pěkné. budu o tom vážně uvažovat pomalu na to hrabání se v ojetinách přestávám mít čas a stojí to peněz taky hromadu, když pak spočítám co stojí kilometr, tak to není zase tak výhodné jak by se zdálo!
nechci do toho ale nasypat své úspory a na leasing to je pálka, co člověk přeplatí... tak nevím ještě jak to provedu. že bych založil jestě jedno spoření a začal splácet už v létě? alespoň si zvětšit akontaci? neříkejte že máte všichni hotový na auto asi mě rozmazlila půjčka od český, na coupé. půjčený kilo, na pět let, jsem přeplatil za 25 včetně všeho.
Tady jsem našel pár výhod a nevýhod leasing vs. půjčka - leasing-nebo-pujcka-na-auto
nechci do toho ale nasypat své úspory a na leasing to je pálka, co člověk přeplatí... tak nevím ještě jak to provedu. že bych založil jestě jedno spoření a začal splácet už v létě? alespoň si zvětšit akontaci? neříkejte že máte všichni hotový na auto asi mě rozmazlila půjčka od český, na coupé. půjčený kilo, na pět let, jsem přeplatil za 25 včetně všeho.
Tady jsem našel pár výhod a nevýhod leasing vs. půjčka - leasing-nebo-pujcka-na-auto
I ❤ cars
Pro me byl uver vyhodnejsi nez to dat najednou ze svyho. Vseobecne se nerad zbavuju castek nad 5000Kc z uctu, at je to za cokoliv. Kdyz jsem kupoval televizi a pred par dny telefon a pneu, tak jsem si pekne zaremcal ale drzim se, mam jen ten uver a kreditni kartu. Nastesti bydleni nebudu muset resit, ale kdybych resil, auto bych si dovolit nemoh, urcite ne novy.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
mno vono pokud docela najezdíš, tak se ti ani ojetina moc nevyplatí. nebo se pletu? nejvýhodnější by asi bylo koupit třeba tří-pěti letý auto (nějaký spolehlivý=pravděpodobně tedy nudný auto) a nemít ho dlouho...
I ❤ cars
Naklady na porizeni Ely a jeji servis me vysly vic, nez i30 vcetne porizovacky a servisu do roku 2015. A Ela byla koupena jako 6 let jezdena (resp. 4,5, protoze 1,5 roku stala), i30 byla nova. Takze v tomhle pripade urcite. Je ale fakt, ze mezi tema autama jsou podstatny rozdily, ac jde o primyho nastupce modelu a ve stejny kategorii. V tomhle pripade ve prospech Elantry.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Neměl jsem dost času a prostoru se uvnitř Elantry pořádně rozhlídnout-stále tam byly natlačený ty "modelky"(jedna seděla i v kufru -otevřeným )a překážely.Mám rád pěkný holky,ale u aut na výstavě bych je oželel. Jinak jak jsem psal-za ty peníze,hodně pěkný auto.Nízká,protáhlá linie .Oceňuji,že se snaží dál vyvíjet vzhled aut a ne jen přešlapovat na místě a za 30 roků jen mírně upravit nárazník jako u VW.
Ela už by stála za úvahu,jestli nové nebo risk a investice s ojetým .Jak píše Black-možná mírně(2-3roky)ojeté,s jasnou minulostí.....tak snad
Ještě k Velosteru-nemá svou rubriku-ten jsem prolezl důkladně(i když ne úplně,byl u něho dost provoz ).Vzhled-mě se líbí,i když to není díky 3 dveřím,úplně můj šálek kávy.Strana řidiče je o hodně hezčí.Prostor uvnitř naprosto v pohodě(i vzadu).Měl jsem obavu z výšky sedadla řidiče-někdo tady dával fotky z výstavy na SK s hlavou nad střechou -naopak,byl jsem překvapen,že při 180cm jsem měl v nejnižší poloze sedadla +-10-12cm místa nad hlavou.Byla to verze s pevnou střechou,naopak ty snímky z SK byly z Velostra s posuvnou střechou,tak možná to je důvod,nižší střechy.Moc povedený a pěkný volant a provedení palubní desky/ovládání.
Jen ta cena,vzhledem k 1,6 je opět trochu dost mimo.Pro kupéčkáře,jako jsem já,budou nepřekousnutelné dveře navíc(linie boku auta).Naopak jiným budou 1 dveře chybět .Přesto oceňuji odvahu zkusit vyrábět takové auto .Věřím,že kdyby cena byla na úrovni i30(nebo mírně vyšší)-našlo by si svoji skupinu zákazníků.
Stánek byl opravdu bohatý,včetně velkých limuzín Genesis a Equus.
Ela už by stála za úvahu,jestli nové nebo risk a investice s ojetým .Jak píše Black-možná mírně(2-3roky)ojeté,s jasnou minulostí.....tak snad
Ještě k Velosteru-nemá svou rubriku-ten jsem prolezl důkladně(i když ne úplně,byl u něho dost provoz ).Vzhled-mě se líbí,i když to není díky 3 dveřím,úplně můj šálek kávy.Strana řidiče je o hodně hezčí.Prostor uvnitř naprosto v pohodě(i vzadu).Měl jsem obavu z výšky sedadla řidiče-někdo tady dával fotky z výstavy na SK s hlavou nad střechou -naopak,byl jsem překvapen,že při 180cm jsem měl v nejnižší poloze sedadla +-10-12cm místa nad hlavou.Byla to verze s pevnou střechou,naopak ty snímky z SK byly z Velostra s posuvnou střechou,tak možná to je důvod,nižší střechy.Moc povedený a pěkný volant a provedení palubní desky/ovládání.
Jen ta cena,vzhledem k 1,6 je opět trochu dost mimo.Pro kupéčkáře,jako jsem já,budou nepřekousnutelné dveře navíc(linie boku auta).Naopak jiným budou 1 dveře chybět .Přesto oceňuji odvahu zkusit vyrábět takové auto .Věřím,že kdyby cena byla na úrovni i30(nebo mírně vyšší)-našlo by si svoji skupinu zákazníků.
Stánek byl opravdu bohatý,včetně velkých limuzín Genesis a Equus.
Taky jsem Veloster v Brně prolezl a na předním sedadle ve spodní poloze mám nad hlavou dost místa (185cm). Ale v reálu se mi čím dál míň líbí ty "boubelaté" proporce čumáku. Elantra mi přijde mnohem hezčí tím, jak je vpředu štíhlá a přitom má sportovně elegantní linie po celé délce. Nemá být náhodou taky ve 3 dveřích? Nebo si to s něčím pletu...
Měl jsem štěstí, že jsem tam vlezl v pátek ještě před 9.hod, takže tam bylo doslova prázdno a "hérečky" se teprve šikovaly na instruktáži u kravaťáka
Měl jsem štěstí, že jsem tam vlezl v pátek ještě před 9.hod, takže tam bylo doslova prázdno a "hérečky" se teprve šikovaly na instruktáži u kravaťáka
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Když si představím ten předek z Elantry(úzká,protáhlá světla)na Velostru-asi by byl opravdu ještě lepší.U Velostru je možná až moc masivní na to,že to není nijak velké auto.Ale i tenhle je povedený.
3dvéř Ely bude asi těžko.
3dvéř Ely bude asi těžko.
- black_sheep
- Moderátor
3 dvéřovou elantru máš ty (nadsázka)
a já vlastně taky, a narozdíl od tebe to mám i v TP: "lantra coupé"
a já vlastně taky, a narozdíl od tebe to mám i v TP: "lantra coupé"
I ❤ cars
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
HYUNDAI ELANTRA Coupe
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
a kopec dalsich nehyundaioidnych
a kopec dalsich nehyundaioidnych