Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Taky si držím figuru,heč....Včera mi přítulka dokonce upekla pudinkový řezy.Mňam!!Borek píše:Mňam,mňam,mlask-to jsou dobroučké řízečky od manželky(všichni jsou láskou vyhublý,jen já si držím figuru chlapa)
já chci taky takový dobroty!!!!! No taky mě a Hanzovi upekla buchtu!!!Kyrglík píše:Taky si držím figuru,heč....Včera mi přítulka dokonce upekla pudinkový řezy.Mňam!!Borek píše:Mňam,mňam,mlask-to jsou dobroučké řízečky od manželky(všichni jsou láskou vyhublý,jen já si držím figuru chlapa)
Musíš umět dobře hledat a pak najdeš tu pravou,víš??Jouda píše:já chci taky takový dobroty!!!!! No taky mě a Hanzovi upekla buchtu!!!Kyrglík píše:Taky si držím figuru,heč....Včera mi přítulka dokonce upekla pudinkový řezy.Mňam!!Borek píše:Mňam,mňam,mlask-to jsou dobroučké řízečky od manželky(všichni jsou láskou vyhublý,jen já si držím figuru chlapa)
![]()
Có? Buchtu?Kyrglík píše:Musíš umět dobře hledat a pak najdeš tu pravou,víš??Jouda píše:já chci taky takový dobroty!!!!! No taky mě a Hanzovi upekla buchtu!!!Kyrglík píše: Taky si držím figuru,heč....Včera mi přítulka dokonce upekla pudinkový řezy.Mňam!!![]()
ÁÁÁÁÁÁÁÁ táááák tak to jo!!! Mamina zatím postačí peče dobrou buchtu!Kyrglík píše:Jo.."Buchtu" co upeče i buchtu
To určitě peče,ale já si ji víc vážim od přítulky,pač ta je jen pro mě a pro ni..Nikdo nám jí nejí..Jouda píše:ÁÁÁÁÁÁÁÁ táááák tak to jo!!! Mamina zatím postačí peče dobrou buchtu!Kyrglík píše:Jo.."Buchtu" co upeče i buchtu
![]()
NJN tak já si jí zamknuKyrglík píše:To určitě peče,ale já si ji víc vážim od přítulky,pač ta je jen pro mě a pro ni..Nikdo nám jí nejí..Jouda píše:ÁÁÁÁÁÁÁÁ táááák tak to jo!!! Mamina zatím postačí peče dobrou buchtu!Kyrglík píše:Jo.."Buchtu" co upeče i buchtu
![]()
Nevím nevím,jestli ji před Hanzem uchráníš...Myslím že ti s ní pomůže nebo dokonce sní celouJouda píše:NJN tak já si jí zamknuKyrglík píše:To určitě peče,ale já si ji víc vážim od přítulky,pač ta je jen pro mě a pro ni..Nikdo nám jí nejí..Jouda píše: ÁÁÁÁÁÁÁÁ táááák tak to jo!!! Mamina zatím postačí peče dobrou buchtu!![]()
![]()
(ale kam) a bude jen pro mě
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |