vlado1979 píše:Nezapínať si pásy ? Hmmm, stupidné. Ešte napíš, že v meste nepotrebuješ okrem zapínania pásov dávať smerovky. Načo, že ? Však vieš kam ideš. Vodiči za Tebou sa môžu pojebať. 9 z 10 ľudí nepozná smerovky a to je myslím na zamyslenie, či skôr zaplakanie
Boh nás ochraňuj od podobných retardov...
Absolútny súhlas, ruky (prsty) by som lámal retardom, ktorých obťažuje pohnúť jedným prstom o centimeter a spustiť smerovku...
Bill1 píše:ale no, chlapci, to chce troška kľudu, neviem kde po meste dosiahneš rýchlosť 50 km, u nás v meste strašne ťažko, cesty su preplnené ako blázon, a pokiaľ viem tak sa tu riešilo ako to spraviť, či rozpojiť kábel atď. Takže pre Vás moralistov to určite pomôcka nebola, či ? Takže chlapci kľud a pásy si pekne pripínajte...
Tak za prvé, 50-tku v meste dosiahnem veľmi často (Košice, aj Bratislava), a za druhé, aj keby nie, tak vždy sa nájde protiidúci dement, ktorý ju dosiahne (aj viac). A za tretie, skús si predstaviť, aké budú následky čelnej zrážky toho dementa idúceho hoci len 50-tkou s tebou, idúcim napríklad 30-tkou, alebo aj keby si stál. Pamätám si ešte trochu časy, kedy boli pásy povinné len mimo obce, kedy neboli bežne k dispozícii opierky hlavy a o airbagoch sme vedeli len z počutia. Dnes je však pri danej hustote premávky a pri hustote výskytu jazdiacich dementov, absolútnym štandardom mať pásy zapnuté aj v dedine, nielen v meste. Takže kľudne jazdi ďalej s nezapnutými pásmi, ale odporučil by som ti aj dať si deaktivovať airbagy, aspoň ten na volante. Nemusel si rezať zámok na šrotovisku, videl som ako si to riešia podobní experti - zapne si svoj vlastný pás do zámku poza chrbát