Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Úplně jsem se o váhu při koupi nezajímal a osobně jsem ho ještě nevážil, ale už když jsem ho vyndal z krabice, tak je opravdu HODNĚ lehké oproti standardnímu, které je tedy pořádně těžké.Ale bude to tak polovička hmotnosti určitě.kaliber píše:no klobúk dole som zvedavý ako to bude vyzerať akú ma váhu?
Od tý doby co mi příšlo jsem ho akorát přesunul a uložil do sklepa a to je všechno. Musim počkat až bude auto nastříkaný a pak ho konečně můžu osadit. Vzhledem k tomu, že celej proces nákupu od zaplacení do doby, než jsem ho měl doma trval cca půl roku a vzhledem k tomu, že si myslím, že ho v ČR nikdo nemá, rozhodně bych ho neprodal.kaliber píše:hod už nejaké fotkyalebo aspoň ho rozbaľ
nechceš ho predať?
Vzhledem k tomu, že krom toho, že sem na carbon z hlediska designu ujetej, tak tím snížením váhy eliminuju brutální nárůst zatížení kufru vzhledem k audio zástavbě celýho kufru o 3 kW výkonu, takže toho, že by byl zadel lehkej se rozhodně bát nemusim. Takhle ho snad alespoň nepotáhnu po zemiYurii píše:Nebude mít úbytek hmotnosti nad zadní nápravou špatnej vliv na rovnováhu? Osobně bych cpal karbonový věci spíš na čumák aby se ulehčilo motoru a těžiště se šouplo víc doprostředJinak velice odvážnej kousek
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |