Sraz New Accent a příznivců 17.9.2011 v Ústí nad Orlicí
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Sraz New Accent a příznivců 17.9.2011 v Ústí nad Orlicí
Pánové a dámy,
myslím, že nadešel ten pravý čas hodit pár info na tuto stránku, jelikož se blíží čas dovolených, každý někam pojede a nebude mít tolik času číst své oblíbené stránky Hyundai clubu Takže v předstihu dávám na vědomí, že další sraz New Accent a příznivců Hyundai se bude konat 17. září. Jedná se o rozhlednu na Andrlově chlumu (obec Řetová) - Ústí nad Orlicí, 559 m.n.m., pěkný příjezd až k restauraci, parkování bez problémů a dobré jídlo. Samozřejmě poté "výstup" na rozhlednu
http://www.andrluvchlum.php5.cz/index.htm
http://www.ustecka21.ic.cz/historie.html
GPS: 49°57'36.309"N, 16°22'27.382"E
Řetová, okres Ústí nad Orlicí Andrlův chlum – 559 m.n.m.
myslím, že nadešel ten pravý čas hodit pár info na tuto stránku, jelikož se blíží čas dovolených, každý někam pojede a nebude mít tolik času číst své oblíbené stránky Hyundai clubu Takže v předstihu dávám na vědomí, že další sraz New Accent a příznivců Hyundai se bude konat 17. září. Jedná se o rozhlednu na Andrlově chlumu (obec Řetová) - Ústí nad Orlicí, 559 m.n.m., pěkný příjezd až k restauraci, parkování bez problémů a dobré jídlo. Samozřejmě poté "výstup" na rozhlednu
http://www.andrluvchlum.php5.cz/index.htm
http://www.ustecka21.ic.cz/historie.html
GPS: 49°57'36.309"N, 16°22'27.382"E
Řetová, okres Ústí nad Orlicí Andrlův chlum – 559 m.n.m.
- Přílohy
-
- Andrlův chlum.jpg (112.95 KiB) Zobrazeno 5378 x
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
- Reklama
Re: Sraz New Accent a příznivců v září 2011 v Ústí nad Orlic
Paráda předběžně potvrzuju svoji účast 17 . 9 .... budu to mít skoro stejně daleko jako do Litomyšle
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Zolda: Také předběžně potvrzuji účast a termín nepreferuji, protože je to přesně před a po mé dovolené na Šumavě, takže se přizpůsobím většině. Jen ten Vilda... zařekl se přece, že letos už žádný výstup na kopec nebude
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Super místo - doufám, že chytneme dobré počasí. Termín mi je v pohodě obojí - zatím nevím o ničem co by se s tím křížilo.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Ahoj,
tak to sleduju a pokusím se dojet, pokud né hyundaí tak klidně renoltem (snad nepůjdu na pranýř...), ale zatím nevím...
tak to sleduju a pokusím se dojet, pokud né hyundaí tak klidně renoltem (snad nepůjdu na pranýř...), ale zatím nevím...
.........
Taky nikam nepolezu ... na kopec k rozhledně Accentíkem dojedu a sednu si hospody a ani se nehnu Pak si doma pěkně v klidu prohlídnu fotky z rozhledny na počítači .... od kamarádů, kteří tam vylezou místo měGandalf píše: zařekl se přece, že letos už žádný výstup na kopec nebude
Už si někdy viděl nebo slyšel, že by New Accenťáci někoho kritizovali nebo pranýřovali za auto, kterým přijel na sraz jseš člen Hyundai klubu ?? seš, tak přijeď třeba na traktoru ....BLESK007 píše:snad nepůjdu na pranýř...
Bezva, mám si vzít ZETOR 6340, 6945, 4011, či supra???Vilda píše:Taky nikam nepolezu ... na kopec k rozhledně Accentíkem dojedu a sednu si hospody a ani se nehnu Pak si doma pěkně v klidu prohlídnu fotky z rozhledny na počítači .... od kamarádů, kteří tam vylezou místo měGandalf píše: zařekl se přece, že letos už žádný výstup na kopec nebude
Už si někdy viděl nebo slyšel, že by New Accenťáci někoho kritizovali nebo pranýřovali za auto, kterým přijel na sraz jseš člen Hyundai klubu ?? seš, tak přijeď třeba na traktoru ....BLESK007 píše:snad nepůjdu na pranýř...
.........
BLESK007 : Myslíš Super 50ku ?? Tak ten bych rád viděl, jezdil jsem s ním kdysi na brigádě v JZD ... na tu dobu dobrá mašina hlavně ta šaltpáka do pravýho úhlu neměla chybu ... Bylo by to příjemný zpestření na srazu ...
To určitě, ale musel bych vyjet tejden dopředu . Podobnou šaltpáku mají i UŘ I. Máme ji na 6945 i 4011 - oba před 80 rokem... jen 6340 je 96 a šaltpáku pod volantem...Vilda píše:BLESK007 : Myslíš Super 50ku ?? Tak ten bych rád viděl, jezdil jsem s ním kdysi na brigádě v JZD ... na tu dobu dobrá mašina hlavně ta šaltpáka do pravýho úhlu neměla chybu ... Bylo by to příjemný zpestření na srazu ...
.........
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že Andrlův chlum se bude líbit.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borek : Tak snad taky dorazíš ne ?? Tvůj Tiburonek na srazu přece nemůže chybět a taky Ti musim oplatit tu lišákovinu s jídlem do září snad něco vymyslim ale do řízku už nejdu ...
Blesku jasný, přijeď třeba i renckem, taky dobrá značka, taky jsem s ním jezdil. Nebo i tím traktorem, ale hlavně abys to pak stihnul na oběd, když tak Ti ho rezervujem.BLESK007 píše: tak to sleduju a pokusím se dojet, pokud né hyundaí tak klidně renoltem (snad nepůjdu na pranýř...), ale zatím nevím...
Borek určitě přijede taky, máš to za humny. Jo a víš, žes mně tak před 3 - 4 týdny předjížděl u Č.Libchav směr ÚO???Borek píše:Myslím,že Andrlův chlum se bude líbit.
Jsem rád, že tak sledujete forum a že se už hlásíte. Vildo neboj, výška na plošinu je cca 35 metrů a 183 schůdů, to zvládněš kvůli fotu i sám.
http://www.treking.cz/regiony/andrluv-c ... hledna.htm
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi,rád vás zase uvidím.Mám to opravdu kousek od baráku a navíc,když bude pěkné počasí,tak výlet na rozhlednu bude fajn.
Vilda-tak já ti v restauraci domluvím buřty s cibulí.Na ty nebudeš muset čekat.
Jo a pozdravují tě Taliáni-včera jsem se vrátil z 14 denní mořské flákačky.Pobyt super,počasí nádhera(celou dobu teplo,ani nekáplo),moře teplé,Italové přátelští,ochotní a vždy s úsměvem a v pohodě.....
Zolda-tak to je dost možné,že jsme se míjeli.Jezdím tam často a v Ústí n.O. jsem byl i na STK na konci května.Že jsi nebliknul,když jsem tě předjel.Dáme si třeba červený puntík na zadní okno nebo něco takového ,aby člověk poznal kolegu z klubu. Počet na silnicích se zvyšuje rychlým tempem.
Vilda-tak já ti v restauraci domluvím buřty s cibulí.Na ty nebudeš muset čekat.
Jo a pozdravují tě Taliáni-včera jsem se vrátil z 14 denní mořské flákačky.Pobyt super,počasí nádhera(celou dobu teplo,ani nekáplo),moře teplé,Italové přátelští,ochotní a vždy s úsměvem a v pohodě.....
Zolda-tak to je dost možné,že jsme se míjeli.Jezdím tam často a v Ústí n.O. jsem byl i na STK na konci května.Že jsi nebliknul,když jsem tě předjel.Dáme si třeba červený puntík na zadní okno nebo něco takového ,aby člověk poznal kolegu z klubu. Počet na silnicích se zvyšuje rychlým tempem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Takže moc děkuju .... sice jsem měl letos pěknou dovolenou i v čechách, ale přece jen slaná louže, je slaná louže a jak píšeš, tak bych taky chytil bezva počasí ..... už třetí rok po sobě, protože tam oba jezdíme téměř ve stejnou dobu. No, vyzpovídám Tě na srazu ... a příští rok hurá na GarganoBorek píše:
Jo a pozdravují tě Taliáni
Tak já se samozřejmě taky hlásím!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno