Startovani po ranu - Scoupe 1994
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Startovani po ranu - Scoupe 1994
nevite prosim nekdo cim by mohla bejt nasledujici udalost?
kdyz sviti slunicko nebo je proste nejak hezky ranko tak nastartuju auto v klidecku ale jakmile je mlhavo nebo trosku nejak osklive nemusi prset tak proste auto nechce startovat . vypada to jako by byl spadlej benzin nebo neco ale za jeden den stani tezko . to me stalo v rpaze i dyl a nastartuje v klidku. stava se mi to jen na venkove u rodicu. a pak kdyz auto po 15 minutach natocim tak skyta a musim ho nechat ohrat na dost znacnou teplotu aby jelo tak jak ma
kdyz sviti slunicko nebo je proste nejak hezky ranko tak nastartuju auto v klidecku ale jakmile je mlhavo nebo trosku nejak osklive nemusi prset tak proste auto nechce startovat . vypada to jako by byl spadlej benzin nebo neco ale za jeden den stani tezko . to me stalo v rpaze i dyl a nastartuje v klidku. stava se mi to jen na venkove u rodicu. a pak kdyz auto po 15 minutach natocim tak skyta a musim ho nechat ohrat na dost znacnou teplotu aby jelo tak jak ma
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Reklama
koukam, ty jsi tam mel skrytejch zavad hafo co?? to docela cumim, ale nastesti to zase vypada na dalsi blbinku, rekl bych ze se ti nekam dostava vlhkost, docela bych tipoval to zapalovani.. kdyztak si odnes kabely a rozdelovac domu na noc a pokud bude zase vlhko, ale ty nastartujes v pohode tak to je jasny zaroven bych se podival jestli neni nekde prasklej at uz kabel, rozdelovac nebo jsou dobre dotazeny svice..