Denní svícení
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- ZdeněkSvoboda
Re: Denní svícení
Měl jsem to stejně s matýskem. Po zapojení na baterku mi svítila denní světla pořád, dokud jsem nezapnul obrysovku a svítila i při vypnutém motoru.
Řešil jsem to protažení káblu do kabiny a připojení na zásuvka 12V (ve středovém panelu vedle zapalovače cigaret), který je "živý" jenom pokud je zapnutý klíček.
Řešil jsem to protažení káblu do kabiny a připojení na zásuvka 12V (ve středovém panelu vedle zapalovače cigaret), který je "živý" jenom pokud je zapnutý klíček.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- Reklama
"Martun"
Tak jsem ten žlutý káblík zapojil na parkovačky pořádně. Připojil jsem to takovým zamačkávajícím modrým klipsem, jenže ten žlutý káblík měl silnou izolaci, tak se nepropojil. Proto to nezhasínalo při zapnutí parkovaček. Bohužel, pří připojení přímo na baterku světla svítí pořad. Zhasnou jen při rozsvícení parkovaček.Takže polezu do kabiny k spínací skříňce nebo pojistkám. Přesto všem děkuji za rady a přeji hezký den.
Tak jsem ten žlutý káblík zapojil na parkovačky pořádně. Připojil jsem to takovým zamačkávajícím modrým klipsem, jenže ten žlutý káblík měl silnou izolaci, tak se nepropojil. Proto to nezhasínalo při zapnutí parkovaček. Bohužel, pří připojení přímo na baterku světla svítí pořad. Zhasnou jen při rozsvícení parkovaček.Takže polezu do kabiny k spínací skříňce nebo pojistkám. Přesto všem děkuji za rady a přeji hezký den.
Zdeněk Svoboda.
Zdeňku ,ještě jednou díky za ty obrázky. Velice mi to pomohlo při protahování kabelu do kabiny. Světla konečně svítí a zhasínají jak mají." Matýsek ".
Zdeňku ,ještě jednou díky za ty obrázky. Velice mi to pomohlo při protahování kabelu do kabiny. Světla konečně svítí a zhasínají jak mají." Matýsek ".
Když to připojíš na proud po sepnutí spínačky tak to bude svítit i při startování, já to mám připojené na alternátor a po nastortování a následném zhasnutí kontrolky dobíjení se mi teprve rozsvítí denní svícení. Mám to tak jak na renoltu tak i na hyundai...matýsek píše:"Martun"
.........
- ZdeněkSvoboda
Matýsku, nemáš zač děkovat. Od toho je club
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
tak jsem trochu googlil a nasel jsem ktem svetlam toto
Světla pro denní svícení 507 HP mají šikmý, zaoblený tvar. Jejich hlavní výhodou je možnost instalovat je v náraznících, "zaoblených" například takové, jaké mají Fiat Stilo.
V LED světlech pro denní svícení DRL 506 HP jsou používány jen ty nejlepší LED diody na trhu od výrobce Samsung v počtu 5 kusů. Potěšující je i zabudování vestavěného EMC emulátoru, který zajistí nerušený provoz ostatnich zařízeních namontované v autě, jako autorádia. Světla jsou napájena proudem alternátoru, rozsvítí se až po nastartování motoru.
LED světla jsou plně vodotěsné, využívají napájení 9-32V, proto umožňují připojit světla i v kamionu.
Homologace ECE R87 a vestavěné zabezpečení, chrání výrobek proti nesprávnému připojení.
Obsah soupravy DRL 506 HP
- 2 ks HP lampa 506
- Kabeláž
- Schéma
- Montážní návod
Specifikace:
- Schválení E4, RL00
- Spotřeba energie 8,6 W
- Napájení: 12 / 24
- 10 High Power LED 5600
- světla mají vestavěný automatický spínač světel
takze se je podivat poradne do schema zzapojeni tohoto typu ale dle vypisu kdy se pise ze svetla jsou napajene proudem alternatoru tak mi prijde ze plus od svetel bude zapojen prave na alternator,pak je psane ze sevtle maji automaticky spinac coz bude reagovat na zvysene napeti alternatoru,takze kdyz se ti podari naskenuj schema a hod ho sem koukneme kam to vlastne ma byt napojene
Světla pro denní svícení 507 HP mají šikmý, zaoblený tvar. Jejich hlavní výhodou je možnost instalovat je v náraznících, "zaoblených" například takové, jaké mají Fiat Stilo.
V LED světlech pro denní svícení DRL 506 HP jsou používány jen ty nejlepší LED diody na trhu od výrobce Samsung v počtu 5 kusů. Potěšující je i zabudování vestavěného EMC emulátoru, který zajistí nerušený provoz ostatnich zařízeních namontované v autě, jako autorádia. Světla jsou napájena proudem alternátoru, rozsvítí se až po nastartování motoru.
LED světla jsou plně vodotěsné, využívají napájení 9-32V, proto umožňují připojit světla i v kamionu.
Homologace ECE R87 a vestavěné zabezpečení, chrání výrobek proti nesprávnému připojení.
Obsah soupravy DRL 506 HP
- 2 ks HP lampa 506
- Kabeláž
- Schéma
- Montážní návod
Specifikace:
- Schválení E4, RL00
- Spotřeba energie 8,6 W
- Napájení: 12 / 24
- 10 High Power LED 5600
- světla mají vestavěný automatický spínač světel
takze se je podivat poradne do schema zzapojeni tohoto typu ale dle vypisu kdy se pise ze svetla jsou napajene proudem alternatoru tak mi prijde ze plus od svetel bude zapojen prave na alternator,pak je psane ze sevtle maji automaticky spinac coz bude reagovat na zvysene napeti alternatoru,takze kdyz se ti podari naskenuj schema a hod ho sem koukneme kam to vlastne ma byt napojene
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
treba tu http://www.fotoprodej.cz/led-svetla-pro ... rl-506-hp/BLESK007 píše:Nahoď nejakej odkaz a omrkneme co to je zač.....
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Nevypadají nejhůř, cena taky přijatelná, škoda že není reálné foto na voze.
Za tuto cenu by se dala.......
Za tuto cenu by se dala.......
.........
no ja spis odpovidal na problem matyska kdy psal ze mu to sviti porad kdyz to pripoji na baterku, pote psal ze bude tahat kablik do spinacky a nez slozite tahat kabel do spinacky tak se staci poradne pocidivat na schema a pote eventuelne se poradit s autoelektrikarem jak to napojit, ne vzdy se musi za kazdou cenu tahat do spinacky a rozebirat pul auta
pro bleska, jinak svetel pro denni sviceni je spousta druhu, dnes uz siroka skala jen staci vybrat ten spravny, jinak jsou prodejny kde ti dovoli pripasovat k autu svetlo tak aby to ladilo, nevim odkud jsi ale dnes uz je spousta obchodu s autodoplnky kde prodavaji tento typ svetel(denni sviceni) a tam se vzdy da domluvit a dopasovat, , dokonce jsem otcovi koupil v takovem obchode levneji nez na netu, kde bych navic musel pripocitat postovne.
Já už dávno mám na všech autech a nikdy jsem to nezapojoval na spínačku... Vždy na altík aby se to rozsvítilo po nastartování...
Pokud jsi byl na Kunětické (což si myslím že ano) tak jsi mohl vidět.....
Pokud jsi byl na Kunětické (což si myslím že ano) tak jsi mohl vidět.....
.........
jj,byl,ale abych rekl pravdu mam toho posledni dobou (3/4 roku) hodne z e ztracim prehled o svete
Jediná X3, takovej skoro veterán... Vedle mne stálo něco jako červenej sporťák (doufám že to nebude číst Borek...)
.........
Matýsek
No tak hlavně že ti funguje.. i když s montážnímy problémy..
No tak hlavně že ti funguje.. i když s montážnímy problémy..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW