Identifikační štítek

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Jamir

Identifikační štítek

Příspěvek od Jamir »

Prosím o radu
cca před rokem a půl jsem měl havárii, při které byly poškozeny levé dveře a středový sloupek. Servis (GMP mix Ostrava) provedl rychlou a dobrou opravu.
Nyní, když jsem byl na STK, jsme přišli na to, že při opravě odstranili a již nevrátili identifikační štítek, který je umístěn na levém středovém sloupku.
Potřeboval bych poradit, jak postupovat, nebo kde sehnat nový idetifikační štítek.
Díky všem za rady.
Hyundai Getz 1.1 Dynamic tmavěmodrá metal
Reklama

Farrael
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikační štítek

Příspěvek od Farrael »

No buď bych se poptal tam kde provedli opravu, jestli jim tam někde nezbyl, či zda jsou schopni sehnat nový. Pokud by to nešlo tak bych se zeptal na českém zastoupení Hyundai Motor Company, zda jsou schopni vystavit nový.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red ;-)
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Jamir

Příspěvek od Jamir »

jj oboje jsem udělal.
V servisu není ale snaží se.
a z Hyundai čekám na odpověď no uvidím co napíší.
Dík za radu
Hyundai Getz 1.1 Dynamic tmavěmodrá metal
jamak

Příspěvek od jamak »

Ahoj všem, máme Getz z bazaru, po opravě a bez výrobního štítku... Teď jsem neprošel na STK s tím, že chybí výrobní štítek, který bývá údajně u aut Hyundai umístěn v oblasti předních dvěří. Mohl by prosím někdo vyfotit svůj štítek a umístit ho zde na fóru? Štítek by vyrobili na http://www.buchtara.cz/buchtara/eshop/1 ... -100x45-mm, ale musí se jim dát údaje, které tam mají natisknout. Je tam i kód barvy, ideálně by nám pomohl štítek z červenooranžového modelu, ale moc pomůže i jakýkoli jiný štítek. Předem děkuji, Jamak
Odpovědět

Zpět na „GETZ“