Kvalita laku i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Kvalita laku i30
Ale to bys udělal velkou chybu, teď jsem se vrátil se synkem z USA a Chevrolet Camaro má "premium audio Bose" a hraje hůř než i30CW (ať se vám to zdá nebo ne, vybíral jsem auto podle 3 kritérií, kvalita audia, prostor pro standardní matraci vzadu a benzín=možnost LPG).
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
- Reklama
No nejsem si jist.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Čím si nejsi jist?
Hraješ doma na repro Expolinear, elektrostatický páskový výškáč v mramorové ozvučnici jako já?
Zesilovač Plinius 2x100 W zcela bez korekcí, australský, dva v ČR?
Nějak ti nerozumím, buď prosím konkrétnější.
Hraješ doma na repro Expolinear, elektrostatický páskový výškáč v mramorové ozvučnici jako já?
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
severtom: jsem taky fanda domaciho audia (Naim), ale co to s lakem ma spolecnyho netusim.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tak to bohužel ne. Mám jen nějaký starý Nautilus a někají sračky od NAD.severtom píše:Čím si nejsi jist?
Pokud jsi takový audiofil tak nechápu jak můžeš napsat to co jsi napsal, ale už jdeme od tématu.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
- Radim Brožek
- **
Občas tu někdo nadává na i30 a vynáší do nebes kvalitu koncernu. Tak dnes jsem ženě umýval bílou firemní Fábii II cca 3 roky starou (poté co myčka Shell nechala 1/2 auta špinavou) a na několika místech má normálně popraskaný lak. Jsou to praskliny několik mm dlouhé, výjimečně centimetr, na kapotě, střeše,... . Takže to taky nebude zrovna echt kvalita...
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
hladký vs. drsný ještě neznamená, že je tam malá vrstva laku. znamená to jenom, že lakýrník neslil barvu při lakování (technika při lakování kdy z pistole leze relativně málo vzduchu a hodně barvy). Když budeš barvu jenom prášit z pistole tak uděláš klidně taky velkou vrstvu jenom nebude slitá, ale bude matná - viz pokusy samodomo lakírníků alá sprej .Skyline píše:Četl jsem o nedolakování spodních částí dveří u I30, zkusmo jsem dnes přejel rukou a cítil jsem, že místy je plech pěkně hladký a někde drsný, ohnul jsem se a viděl že tam není opravdu souvislá vrstva laku ale že je to místy jen "poprášené" řešil to někdo? Představuje to problém s možnou dřívější korozí?
T.
i30 Trikolor Plus Exclusive, 2011; 1,6i MPI DOHC CVVT; 92,7kW
Mame auto cervene a spodek dveri je cerveno sedy tedy tam asi neni tolik barvy co by melo byt.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Je možné, že se na pár místech jako je hrana zadního nárazníku u víka kufru, přední nárazník a taky shora na prahu může ulupovat bezbarvá vsrtva laku a je to normální?!
Na renaultu mégane stejnýho roku výroby kde byla metalíza a byl používanej jako služebák tzn. ročně 50 000 km se nic takový nestalo, ani na místě kde byl bouranej do felicie se s lakem nic nestalo.A mně se po 2 a půl letech na mým mazlíkovi tohle děje? A nejezdím žádnou rally, jezdim plus mínus jenom po městě.
V servisu mi řekli, že to je normální, že tam se to nějak ťukne nebo něco a ten lak se uloupne. Ale tim pádem je lak nekvalitní ne? Přijde mi, že lak je jedna z věcí kde se silně šetřilo:-/
Na renaultu mégane stejnýho roku výroby kde byla metalíza a byl používanej jako služebák tzn. ročně 50 000 km se nic takový nestalo, ani na místě kde byl bouranej do felicie se s lakem nic nestalo.A mně se po 2 a půl letech na mým mazlíkovi tohle děje? A nejezdím žádnou rally, jezdim plus mínus jenom po městě.
V servisu mi řekli, že to je normální, že tam se to nějak ťukne nebo něco a ten lak se uloupne. Ale tim pádem je lak nekvalitní ne? Přijde mi, že lak je jedna z věcí kde se silně šetřilo:-/
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW
Ahoj, občas se to stane, že se loupe vrchní lak i na dražších autech. Bavil jsem se s jedním lakýrníkem a ten říkal, že se to děje, pokud se nedodrží správná technologie nanášení jednotlivých vrstev barvy a laku. Třeba když se nechá barva moc zaschnout před nanesením laku. Pak se to úplně dobře nespojí a vlivem povětrnostních podmínek se vrchní lak potom odlupuje. Samozřejmě to loupání může nastartovat i kamínek, který odloupne lak v tom "správném" místě. Moje auto se naštěstí zatím neloupe, ale na nárazníku, haubně a prahových lištách mám tečky od kamínků a některé jdou až do plechu/plastu. Pár jsem jich už zaretušoval opravnou sadou. Jinak od výroby mám trochu flekaté nárazníky a zadní je dokonce na hraně vedle mlhovky světlejší (asi málo barvy). Je to vidět hlavně na sluníčku. Hyundai teda obecně ty plasty neumí moc lakovat, protože je i trochu jiný odstín barvy.
Jezdím hlavně sockou a na skútru Derbi Atlantis
Toyota Auris TS 1.6i (od 2019)
Ford Galaxy Titanium 2.0TDCi (2017 - 2019)
i30cw 1.6i CVVT Exclusive (2011 - 2013)
Getz 1.1i Clasic+ (2003 - 2011)
Toyota Auris TS 1.6i (od 2019)
Ford Galaxy Titanium 2.0TDCi (2017 - 2019)
i30cw 1.6i CVVT Exclusive (2011 - 2013)
Getz 1.1i Clasic+ (2003 - 2011)
No a je možný nějak uplatnit záruku na to, že mám auto blbě nalakovaný? Nebo se tohle počítá jako normální věc a nezmůžu nic?
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW