Mam taky problem ,ze ked prsi a je mokro/ hlavne vtedy sa to prejavuje/ a idem cez nerovnu vozovku , diery atd...tak pri prechode mi klepe predna naprava. Robi to napr. aj na rovnej vozovke ked otacam volantom doprava a doalva tak citit v tej koncovej faze tak klepnutie. Citit to aj vo volante .Rozmyslam co by to mohlo byt, ci nejake čapy alebo silentbloky alebo ramena... Ked auto stoji a volantom hybem do stran tak to klepanie nieje citi ale ked je v pohybe auto a hybem volantom do stran tak to je citelne. Mam taky pocit akoby naprava nebola prisrubovana alebo nieco take...
Getz je 1,5crdi 111 000 km takze uz nieco ma za sebou a duplom je to diesel takze je to tazsie ako benziny tak predpokladam, ze tam naprava je viac namahana ako u benzinov. Neviete niekto co by to mohlo byt.
Diky,
P.S. Zhanam tesnenie na male trojuholnikove okineko 5 dverova verzia- lavych zadnych dveri - niekto sa mi chcel vlupat do auta a orezal mi to tesnenie/ fetaci/ - Original v servise stoji okolo 2000 sk co sa mi zda za kus gumy dost vysoka cena..
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)