Zrezlé nebo v pořádku na 8let staré auto?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Zrezlé nebo v pořádku na 8let staré auto?
chtěl jsem se zeptat někoho kdo tomu rozumí a coupé má zda je to na Hyundai coupe 2003 dobrý stav nebo je to dost zrezlé?
- Přílohy
-
- IMG_9327-1.jpg (144.14 KiB) Zobrazeno 4215 x
-
- IMG_9324-1.jpg (121.24 KiB) Zobrazeno 4215 x
-
- IMG_9321-1.jpg (100.77 KiB) Zobrazeno 4215 x
- Reklama
Re: Zrezlé nebo v pořádku na 8let staré auto?
další foto pro znalce coupéček, vůbec autům nerozumím, tak budu rád za pomoc, děkuji
- Přílohy
-
- IMG_9330-1.jpg (143.61 KiB) Zobrazeno 4214 x
-
- IMG_9329-1.jpg (157.83 KiB) Zobrazeno 4214 x
-
- IMG_9328-1.jpg (144.76 KiB) Zobrazeno 4214 x
- black_sheep
- Moderátor
je vidět že se v autech nevyznáš protože jsi fotil místa která nejsou zrovna dvakrát zajimavá. z těch fotek mě trošku děsí koroze zadní nápravy ale třeba to nic neznamená, je tam vidět jen rez v pozadí. pravděpodobně bude orezlej i výfuk ale ten vydrží takhle ještě několik let klidně.
ty prahy je nutné hned po koupi očistit, a ošetřit, stejně jako zbytek auta zespodu, jinak to je za pár let schnilý takhle jsme to přesně měli s lantrou a trošku jsem se na to vyflák a pak jsem se nestačil divil jak by to rychle schnilo kdybych to neodrbal a neošetřil... pokud to chceš koupit, mít pár let a pak je ti jedno co s tím bude tak si s tím nelam hlavu, asi jako většina majitelů
ty prahy je nutné hned po koupi očistit, a ošetřit, stejně jako zbytek auta zespodu, jinak to je za pár let schnilý takhle jsme to přesně měli s lantrou a trošku jsem se na to vyflák a pak jsem se nestačil divil jak by to rychle schnilo kdybych to neodrbal a neošetřil... pokud to chceš koupit, mít pár let a pak je ti jedno co s tím bude tak si s tím nelam hlavu, asi jako většina majitelů
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
No popravdě jsem to samozřejmě nefotil já, ale prodávající, né že bych tomu rozumněl, ale aspon bcyh to měl ostré , já se vyznám spíš v počítačích
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Blacku nestraš furt. Ty posuzuješ všechny auta podle svých starých .Ty prahy,co vidíš na obrázku-JSOU Z UMĚLÉ HMOTY A je jen odrbaná barva na PLASTU od kamínků.Od předku po zadek,co vidíš,je plast.black_sheep píše:ty prahy je nutné hned po koupi očistit, a ošetřit, ....
Já nemám na ani sebemenší známky po rzi(nutno podotknout,že v zimě s ním jezdím pokud je cesta mokrá,suchá....,ale není sněhová břečka-tedy pokud třeba nedojedu za pěkného počasí do Trutnova a na zpáteční cestě mě chytne vánice-což se mě stalo ).
Auto na obrázku má třeba orezlou koncovou trubku výfuku,ale tlumič je netknutý.Má za sebou asi pár tvdých zim,ale zatím jsem od nikoho neslyšel(ani od 3-čtvrtých...majitelů),že by si někdo stěžoval na rez u GK.
Podle těchhle pár fotek(a většinou mot.prostoru),toho moc nevykoukáme. Zajeď si ho omrknout-pokud nebude RYCHLOopravované po havárce(tam to rádo a rychle rezne),tak origo spodek,lemy....budou v pořádku i na dalších 10 roků.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
omlácená barva až na plech, kde už se pomalu klubou pupeny by určitě chtěla ošetřit. ta zadní nápravnice je možná výfuk, to jo.
ty zase nesuď hyundaie podle svého kusu, ve větru, dešti nejetém. na stejně staré octavii táta nemá ani náznak něcěho takového. všecko je z fabriky krásný, černý, nastříkaný nějakou gumou. ani šroubek nekvete.
a nesoudim jen podle svých čtyř hyundaiů, ale v bazaru jsem již viděl desítky dalších hyundaiů, také znám hromadu lidí, pozoruji co jiní členové klubu (skoro nikdo tady o tom otevřeně nepíše - však už jen kolik členů prodalo hyundaie kvuli korozi a nerozmazávali to tady), byl jsem min. 10x u někoho pro díly takže jsem omrknul jeho hyundai a ten rozebíranej a všecko to je stejný. nejsem vyjímka.
jak je tomu 10 to začne a je to pak nečekaná rychlost. pokud je někdo vyjímka tak tehdy, kdy mu to nekvete.
nestraším, jen nabádám k tomu, že když kupuje takhle starý hyundai ať ho ošetří, a to pořádně. pak vydrží déle.
ty zase nesuď hyundaie podle svého kusu, ve větru, dešti nejetém. na stejně staré octavii táta nemá ani náznak něcěho takového. všecko je z fabriky krásný, černý, nastříkaný nějakou gumou. ani šroubek nekvete.
a nesoudim jen podle svých čtyř hyundaiů, ale v bazaru jsem již viděl desítky dalších hyundaiů, také znám hromadu lidí, pozoruji co jiní členové klubu (skoro nikdo tady o tom otevřeně nepíše - však už jen kolik členů prodalo hyundaie kvuli korozi a nerozmazávali to tady), byl jsem min. 10x u někoho pro díly takže jsem omrknul jeho hyundai a ten rozebíranej a všecko to je stejný. nejsem vyjímka.
jak je tomu 10 to začne a je to pak nečekaná rychlost. pokud je někdo vyjímka tak tehdy, kdy mu to nekvete.
nestraším, jen nabádám k tomu, že když kupuje takhle starý hyundai ať ho ošetří, a to pořádně. pak vydrží déle.
I ❤ cars
Děkuji oboum za názor,
sice se na něj mohu jet podívat,ale když tomu člověk nerozumí, tak koukne jako já na pěkne vyleštěnej plast na motoru a na pěkné kola a nějakej podvozek jak má bejt nebo nemá už mi moc neřekne takže budu muset někoho vzít určitě sebou, na jedno se mi podíval Hujer a za to mu moc tímto děkuji, hned podle fotek a i pak osobně viděl že to je šrot. Pokud by někdo byl ochotnej a měl chut se na něj jet podívat, rád mu zaplatím cestu, protože sám tam nemusím ani jezdit, to je jako si to koupit na aukru a vyjde to stejně.
sice se na něj mohu jet podívat,ale když tomu člověk nerozumí, tak koukne jako já na pěkne vyleštěnej plast na motoru a na pěkné kola a nějakej podvozek jak má bejt nebo nemá už mi moc neřekne takže budu muset někoho vzít určitě sebou, na jedno se mi podíval Hujer a za to mu moc tímto děkuji, hned podle fotek a i pak osobně viděl že to je šrot. Pokud by někdo byl ochotnej a měl chut se na něj jet podívat, rád mu zaplatím cestu, protože sám tam nemusím ani jezdit, to je jako si to koupit na aukru a vyjde to stejně.
- black_sheep
- Moderátor
kdyby to bylo na severu čech (děčín-liberec) tak to očíhnu zadarmo, nemám s tím problém, právě že jsem to už dělal hodněkrát pořád někde cestuju...
není třeba z toho mít vrásky, ale nech si nějakou kačku navíc na výměnu rozvodů a také navíc na ošetření dutin a spodku, pokud si to auto chceš vzít třeba na úvěr nebo si ho nechat dlouho z jiného důvodu, pak je za mě veliké doporučení.
není třeba z toho mít vrásky, ale nech si nějakou kačku navíc na výměnu rozvodů a také navíc na ošetření dutin a spodku, pokud si to auto chceš vzít třeba na úvěr nebo si ho nechat dlouho z jiného důvodu, pak je za mě veliké doporučení.
I ❤ cars
mám dotaz, na té druhé fotce je nějaká věc co vypadá jak vejfuk nastojato s třema dírama u vrchu, co to prosímvás je, vypadá to dost ošklivě.?
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Na tom obrázku máš pod stříbrným krytem výfukové svody a ta krabice s dírama je katalyzátor.
Blacku-ta orezlá trubka na fotce s tlumiči výfuku není nápravnice,ale výfuková trubka,která se tam rozdvojuje a má záhyb,aby byla obě ramena výfuku stejně dlouhá(u GK je zadní náprava jen pár slabých tyček(nebo jak to napsat )-žádné plechové rameno nebo vlečená náprava).Jinak souhlas,že nějakým nástřikem nic nezkazí.
Souhlasím s tebou,že i dnes se může u nějakého typu rez objevit-viz.samostatné vlákno i30.Je to sice současné auto,ale za polovinu ceny a ta úspora musí být někde znát. :mrgreen:U GK ,žádné stížnosti na rez nejsou.
Sitius-když znáš Hujera,tak ten ti sám řekne,co projel bazarů i s jinými lidmi při hledání neslepeného a jak je těžké najít nedotažený vrak ze západu.
Blacku-ta orezlá trubka na fotce s tlumiči výfuku není nápravnice,ale výfuková trubka,která se tam rozdvojuje a má záhyb,aby byla obě ramena výfuku stejně dlouhá(u GK je zadní náprava jen pár slabých tyček(nebo jak to napsat )-žádné plechové rameno nebo vlečená náprava).Jinak souhlas,že nějakým nástřikem nic nezkazí.
Souhlasím s tebou,že i dnes se může u nějakého typu rez objevit-viz.samostatné vlákno i30.Je to sice současné auto,ale za polovinu ceny a ta úspora musí být někde znát. :mrgreen:U GK ,žádné stížnosti na rez nejsou.
Sitius-když znáš Hujera,tak ten ti sám řekne,co projel bazarů i s jinými lidmi při hledání neslepeného a jak je těžké najít nedotažený vrak ze západu.
děkuji moc, svody ty jsem někde viděl na obrázku někoho prodávat takové hezké naleštěné to mě zrovna zaujalo.
- black_sheep
- Moderátor
borku vsak jsem se jiz opravil ze jsem se spletl s tim vyfukem. koukal jsem na fotky GK ma stejne zaveseni jako RD nebo jako elantra (tech uz jsem dost schnilejch videl). nejdriv jsem myslel ze tam je navic nejaka pricka navic mimo napravnice, ale pak mi doslo ze tam je duplex vyfuk. akorat jsem to nenapsal dost jasne.
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ok v poho.
Tak děkuji všem za různé rady a tipy a tímto bych chtěl poděkovat Hujerovi za obhlídku a mega ochotu, a že se semnou jel podívat na můj stávající automobil i v neděli večer.
už se těším na nějakou pěknou jízdu, až ho přihlásím a zařídím papírování a třeba někdy na srazu pokecám s ostníma co mi zde radili a psali názory.
Sitius
PS:neví někdo co je třeba, když bych si chtěl nechat současnou SPZ-oba jsme středočeský kraj, a číslo je moc pěkné, tak bych chtěl ponechat nezměněné.
už se těším na nějakou pěknou jízdu, až ho přihlásím a zařídím papírování a třeba někdy na srazu pokecám s ostníma co mi zde radili a psali názory.
Sitius
PS:neví někdo co je třeba, když bych si chtěl nechat současnou SPZ-oba jsme středočeský kraj, a číslo je moc pěkné, tak bych chtěl ponechat nezměněné.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pochlub fotkama a podrobnostma.