Mexican: a posledne slovo k tej doprave a prejdenej vzdialenosti. Mj priemer z bezneho jazdena (mimo pestavok) je na vzialenosti 200+ km cca 70k/h. Ak by som mal za zadkom 25-40 ton, tak ta priemerka bude pri dodrziavani predpisov nizsia. A ak to nasobim tymi hodinami denne je to 630km. Pri 9 hodinach soferovania. bez jedinej prestavky. na dialnici by to bolo viac, ale kedze vieme ze ani tam dopravna sitiuacia nie je idealna, vychadza mi to s jednou hodinovou prestavkou denne tych 550-570 km. Tak sa ospravedlnujem uctivo ako som to v predchadzajucom prispevku hrozne podcenil a napisal tych 500km
A jsme zase na začátku debaty…já..já… já mám průměr 70km/h, ale všichni nejezdí kolem komína!! Bylo tam napsáno, že v noci se dá udělat 800km(dálnice,hmotnost,stát,atd.) Už zase mudruješ o něčem, co neznáš! Malá pausa se do jízdy nepočítá, ale do výkonu. Samozřejmě, když budu nakládat a jezdit lokální dopravu, tak bude nájezd jiný, než u mezinárodní. Normálně se najíždí cca 600, až 700 km za den. Celé to byla reakce na Tvoje tvrzení, že to nejde.
Mexican: To ci jazdim 190+ je z tvojej strany smutne-trapny argument. Vies dobre ze to bol test a vies dobre ze to bolo v nemecku na trojpruhu (v CR ani SR sa dialnice znackou A neznacia). Neporusil som ziadne pravidlo cestnej premavky, nikoho som neobmedzil, nikoho som neohrozil. A ak by som to napalil do kamionistu, tak je po mne. Ak Bude to moja chyba a zivot ide dalej (pochopitelne ten moj uz nie). Lenze ak ten kamionista urobi chybu a ja to napalim do neho, tak je po mne tiez, ale moja chyba to nebola.
Při takové rychlosti s kvalitním Akcentem ohrožuješ všechny řidiče okolo. Když to natřeš do kamionu, tak to na 100% odnese ještě někdo nevinný (dvojka je docela v odpolední špičce plná), ať ve stejném směru, nebo opačném. Určitě to není první test a mám pocit, že si už jinou fotku z navigace vystavoval. Je mi naprosto jedno jak rychle jezdíš (nejsem policajt a ani mě to mravně nepohoršuje), ale je smutné pak někomu něco vytýkat, jak je nebezpečný. Tímto debatu s Tebou na tohle téma končím, protože nemá cenu diskutovat se samozvaně dobrým řidičem co je znalec a „nejlepší“. Začíná se to podobat tématu nafta vs. benzin.
Vilda: Nezastávám se, ale ani neodsuzuju, jednu nebo druhou stranu protože jsem si vyzkoušel obě ....
Tohle je snad jediný rozumný názor.
A co se týče motorek, tak každý jezdí tak, jak ho máma vychová. Když si vážím života, budu jezdit rozumě, abych se vrátil vždy pohromadě domů… a ne v penálu.