Zrezlé nebo v pořádku na 8let staré auto?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Re: Zrezlé nebo v pořádku na 8let staré auto?
Není to tohle? http://auto.bazos.cz/inzerat/10761546/H ... -r2003.php
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej
Bude: Tuscani Elisa 2.7 V6
- Reklama
Jsem chtěl počkat až ho přehlásím na sebe a bude vše vyřešeno a budu mít čas ho nafotit něčím jiným než mobilem ,ale tak jednu sem klidně dám
jinak zatím jsem ho jen pojistil na povinko a skla + živelku a krádež, zajel si koupit lékarničku, vestu, klíč na kola, houbu na mytí a vůni a vodu do odstřikovačů na víc zatím nebyl čas ani chut
jinak zatím jsem ho jen pojistil na povinko a skla + živelku a krádež, zajel si koupit lékarničku, vestu, klíč na kola, houbu na mytí a vůni a vodu do odstřikovačů na víc zatím nebyl čas ani chut
- Přílohy
-
- auticko2.jpg (102.46 KiB) Zobrazeno 2576 x
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No je to fešné. disky se mi též moc líbí
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
děkuji časem dodám určitě lepší a myslím že se i připojím do diskuze autíčka + kočičky protože na tohle mě užije...... jen s tím souhlasem holek nevím jak to bude
Tak přidávám první dvě fotečky po umytí a teď je auto u Hujera na servisu a prohlídce.
- Přílohy
-
- IMG_8461.jpg (161.96 KiB) Zobrazeno 2540 x
-
- IMG_8486.jpg (170.86 KiB) Zobrazeno 2540 x
Včera sem u Hujera byl na dílně a musim říct, že vypadá fakt hezky za ty prachy
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej
Děkuji Hagene, nějaké detaily tam jsou,ale mě se fakt líbí a teď je to můj miláček Tak třeba se někdy uvidíme na nějakém srazu a pokecáme, zatím znám dva lidi odsud, Hardcam a Hujera a oba jsou moc fajn, takže víc lidí víc fun.