Ahojte, tak a mám už takmer 7 tis.km na mojej ix20-tke 1,4 CRDi Style, bordová metalka. Zatiaľ ju len chválim, najmä sedenie, keď prejdem 400km nonstop som v pohode, bez únavy. Spotreba je teraz 5,3l, čo beriem za slušné, keďže lietam aj po dialnici a to do 140km/hod, čo je asi 2750 otáčok. Jediné väčšie mínus mám prehriaty plastový kryt radiátora pri plynovom pedáli, ale to je aj v témach. Vďaka Erik TT za odpoveď. Všimli ste si, že keď dáte deťom podsedák, tak zadnú opierku dopolohujete pre pohodlie dieťaťa? To nemalo ani jedno auto, čo som mal. Inak sa mi ťažšie porovnáva, lebo doteraz, čo som mal autá, ani jedno nemalo menej ako 4,5metra, ešte máme(manželka) Fiat Croma, čo je obývačka na kolesách, ale zaujímavé je, že podobné pohodlie má aj ix20 tka. Nuž a keď zistím, ako sa dávajú sem fotky, tak nejaké dám. Mám namontované deflektory predné aj zadné, autofĺie 3M, ochranné lišty vo výlisku dverí, antikórové prahy pre nastupovanie , najmä vzadu pre deti, lebo stúpajú na prahy. Dá sa veľa vecí konečne dokúpiť, alebo vyrobia na mieru, tak to autíčko je ako "lusk".
Všimol som si, ako je málo dieslových ix20tok, ale poviem, že zatiaľ z tých väčšinou zlých novinárskych recenzií mi nepripadá ani jedna pravdivá. Asi, aby to neublížili Roomsteru, či Citroenu C3 Piccaso. Takže sa teším, že slúži a nech jej to len veeelmi dlho vydrží
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
P.S. a ešte mám otázku na pneumatikách, pozrite pls aj tam. dakujem