Dotaz na kód barvy Genesis Coupe
Moderátor: Moderátoři
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na kód barvy Genesis Coupe
Ahoj, neporadil by mi někdo, jaký je kód barvy té oranžové z Genesis Coupe?
Díky.
Díky.
- Reklama
Re: Dotaz na kód barvy Genesis Coupe
Kolik myslis, ze je tady majitelu nebo lidi, co to vi? Oranzova se sem ani nevozi.
Kody znam, ale ne pro Orange.
Kody znam, ale ne pro Orange.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Interlagos/Dynamic Yellow je NFA, viz genesis+coupe+stock+orange+paint+code@google
Případně: http://www.automotivetouchup.com/choose ... esis+Coupe
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím si tipnout. HODNĚHardcam píše:Kolik myslis, ze je tady majitelu
Včera jsem se díval v Hradci Králové,že ten červený Genesis stále stojí na prodejně.Asi to s prodeji není tak žhavé. Mají tam i zelený(zajímavá barva) Veloster.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No mě samotného by ostatně zajímalo zda tu nějaký člen už ho má. Ale dle všeho asi ne. Protože předpokládám, že by se pochlubil - Já bych se totiž určitě pochlubil. Sice nejsem vůbec egoistická duše, ale tohle by mi prostě nedalo
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Borek?: zelenyho Velostra jsem pripravoval do prodeje, to auto je pro me nesktuecne zajimavy. Ale drahy.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Google jsem prozkoumal, ale nic jsem taky nenašel a na ten link co si dával už jsem taky narazil. Jedná se mi o tuhle barvu: http://www.youtube.com/watch?v=0GxbZnUQ6gcTringi píše:Interlagos/Dynamic Yellow je NFA, viz genesis+coupe+stock+orange+paint+code@google
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
O ceně jsem nechtěl psát,protože jsme se už nedohodli na ceně Genesisu.
Veloster je pro mě pravý opak Genesisu.Skvělý,pohledný vnitřek,palubka i venek,ale slabší technika(až dostane 1,6T se 150kW-tak to bude skvělé auto-tedy pokud zůstane dnešní cena ).Genesis-skvělá technika(jen 3,8V6 se samosvorem),ale vnitřek a design-s tím se nějak nemůžu srovnat .To auto mě prostě nechytilo za srdce na první pohled,jako se to povedlo .Vnitřek-funkčnost a provedení mě vysloveně poslalo do kolen v negativním slova smyslu. Osobně si myslím,že je nejvyšší čas,aby dostalo facelift "ala" Veloster,i40-ten nový předek a pokud to nepřeženou,tak mu to výrazně pomůže.Sporťák má vypadat dravě a tak G.nevypadá.
Cena Velosteru je také řádně mimo-viz.třeba VW Scirocco,s kterým ho srovnávají(za 499 tis.)s 1,4T.Takhle moc Velostrů na silnici nepotkáme .Reálná cena je o 100000Kč níž.
Počítám,že to jen zkouší,kolik jsou lidi už dnes za (nejen Veloster) ochotni zaplatit.
Mají tam také Elantru-to je povedené autíčko.I cena je odpovídající.Jen mohli nabídnout víc motorů.
Veloster je pro mě pravý opak Genesisu.Skvělý,pohledný vnitřek,palubka i venek,ale slabší technika(až dostane 1,6T se 150kW-tak to bude skvělé auto-tedy pokud zůstane dnešní cena ).Genesis-skvělá technika(jen 3,8V6 se samosvorem),ale vnitřek a design-s tím se nějak nemůžu srovnat .To auto mě prostě nechytilo za srdce na první pohled,jako se to povedlo .Vnitřek-funkčnost a provedení mě vysloveně poslalo do kolen v negativním slova smyslu. Osobně si myslím,že je nejvyšší čas,aby dostalo facelift "ala" Veloster,i40-ten nový předek a pokud to nepřeženou,tak mu to výrazně pomůže.Sporťák má vypadat dravě a tak G.nevypadá.
Cena Velosteru je také řádně mimo-viz.třeba VW Scirocco,s kterým ho srovnávají(za 499 tis.)s 1,4T.Takhle moc Velostrů na silnici nepotkáme .Reálná cena je o 100000Kč níž.
Počítám,že to jen zkouší,kolik jsou lidi už dnes za (nejen Veloster) ochotni zaplatit.
Mají tam také Elantru-to je povedené autíčko.I cena je odpovídající.Jen mohli nabídnout víc motorů.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud vše půjde jak má, tak Genesis coupe se nastěhuje do mé garáže pod stromeček Neže by coupe 2G bylo špatné, ale Genesis byl dlouho trnem v mém oku a nyní ho můžu mít za neodolatelnou cenu
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- black_sheep
- Moderátor
rasty držím ti palce ať se ti to splní
p.s.: a že se ti líbí tak, jak je?
p.s.: a že se ti líbí tak, jak je?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
black_sheep: no Prodá se Getz i coupe, vybere se zbytek z účtu a šup pro něj. Jen doufám že ho nikdo nekoupí dřív
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
Farrael píše:No mě samotného by ostatně zajímalo zda tu nějaký člen už ho má. Ale dle všeho asi ne. Protože předpokládám, že by se pochlubil - Já bych se totiž určitě pochlubil. Sice nejsem vůbec egoistická duše, ale tohle by mi prostě nedalo
Zdravím, chlubím se a mám. Ale protože sem tady nový tak vůbec nevím, jak poslat třeba fotku a nebo jak si dát fotku kupátka do profilu. Mám 3,8 měsíc a půl, najeto cca 6tis km a zážitky bez konce. Jestli má někdo zájem, popíšu víc. Tomáš
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, že popiš víc. Fotku můžeš přidat při vytváření příspěvku pod textem v položce název souboru, tam vložíš přílohu. Ev. využij server. Imageshack.us tam vlož fotky a pak sem práskni ten link co ti to vyhodí. Ten pro Forum PHPBB či jak je to tam napsané.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
A odkud seš?
-
Kousek od NáchodaStanley píše:A odkud seš?