Řazení u Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Řazení u Coupe
A je to o5 tu .Řazení se stále zhoršuje a mě už to nedalo.Rozhodil jsem kryt palubky,kde je usazená řadící páka.Zjistil jsem,že problém se zapadnutím rychlosti(hlavně trojky) roste a zatím to vypadá na jakejsi podivnej váleček nejspíš i s ložiskem,na kterém je vlastně řadící tyč upenvěná a na kterém pracuje.Bohužel nevimš jak se tato součástka jmenuje tak to prosím berte s rezervou Dík všem
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
- Reklama
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ten mechanismus radici paky? Neni v Coupe taky na tom "valecku" pruzina? Jestli to neni podobny jako u SCoupe,pac me to dela problemy taky,a je to v tom mechanismu pravdepodobne. Zkus sem dat fotku,docela by me to zajimalo,pac u me zase zlobi 4ka. A uz me to poradne vytaci!
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Já myslím že jestliže vyskakuje,tak to bude převodovka v čouduDavepic píše:mě děla občas problem u trojky že ji tam dam a ona vyskoči...co s tím
to je asi u všech kupatek jak to tady čtu
Jestli to dobře chápu,tak kluci mluví o špatném řazení,o tom že tam něco jakoby dře...Ale tobě vyskakuje rychlost....Pozor,abys ještě někdy dojel domů...Já jel jednou z Prahy po dálnici na čtařku,protože pětka vypadla a nešla ani 3 a zpátečka..Normálně my rychlost vypadla a ejhle...Převodovka v pudeli
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
tos jel v coupe? docela me desite s tema prevodovkama!Kyrglík píše:Já myslím že jestliže vyskakuje,tak to bude převodovka v čouduDavepic píše:mě děla občas problem u trojky že ji tam dam a ona vyskoči...co s tím
to je asi u všech kupatek jak to tady čtu
Jestli to dobře chápu,tak kluci mluví o špatném řazení,o tom že tam něco jakoby dře...Ale tobě vyskakuje rychlost....Pozor,abys ještě někdy dojel domů...Já jel jednou z Prahy po dálnici na čtařku,protože pětka vypadla a nešla ani 3 a zpátečka..Normálně my rychlost vypadla a ejhle...Převodovka v pudeli
jo a romcisi kdyby ti nesahali na tu kulisu a nechali ji jak byla tak to podle me chodi! od jisty doby proste zastavam nazor - co slape, nehrabat se v tom!!