Najdi si ženu? Koníček? Už jsem měl tu čest. Měl jsem čest s českou justicí,kriminální policií, a atd. Jsem poněkud starý na takové rady Mám se dobře,ale měl bych se lépe kdyby bylo tak 2-100000 lidí mrtvých Ale to přijde
Myslíš Červeňáka? Ten není na seznamu. Pán Bůh s ním má jiný záměr. V roce 2030 se stane prezidentem Protektorátu CZ. Bude to 3 roky po povstání vlasteneckých Vietnamců na obranu republiky.
Smrťák píše:Myslíš Červeňáka? Ten není na seznamu. Pán Bůh s ním má jiný záměr. V roce 2030 se stane prezidentem Protektorátu CZ. Bude to 3 roky po povstání vlasteneckých Vietnamců na obranu republiky.
To bude před anglickou občanskou válkou nebo po ní? Myslím tu, ve které se budou bojovat muslimové proti hinduistům...
Až tu bude téma o politice, tak vám tam napíšu co si myslím, zatím se ale jen koušu do rtu a obnovuji téma tohoto tématu:
Zřejmě už to tu bylo, ale recykluje to jeden můj oblíbený server, tak přesto: Tucson: http://www.youtube.com/watch?v=UhA415Qya0g
otec: Chcem, aby si si zobral za ženu dievča ktoré ti vyberiem
syn: Nie
otec: Je to dcéra Billa Gatesa
syn: V tom prípade áno
otec: príde za Bilom Gatesom - Chcem aby si vaša dcéra vzala mojho syna
Bill: Nie
otec: syn je viceprezident svetovej banky
Bill: V tom prípade áno
otec: príde za prezidentom svetovej banky - chcem aby ste zamestnali môjho syna ako viceprezidenta
prezident: Nie
otec: je to zať Billa Gatesa
prezident: V tom prípade áno
A takto sa Vážení robí Bussiness!!!
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
Mladá matka kojí ve vlaku dítě, to nechce pít. Matka ho nabádá: "Když nebudeš pít, nabídnu prso tady tomu pánovi!" Scéna se několikrát opakuje a pán vypění: "Ať se ten mrňous konečně rozhodne, už jsem přejel pět stanic!"
Chlap sa po požití alkoholu stáva ženou. Tára hovadiny a nevie šoférovať.
Indiáni chytia belocha a ho priviažu v lese o strom a vtáka mu natrú medom. Zrazu sa z kríkov vynorí medveď. Indiáni sadnú na kone a zmiznú. Beloch reve:
- Pomoooooooooc medveeeeeeeeeď!
- Pomoooooc medveeeď!
- Medveď!
- Medvedík.
- Macko.
- Macinkooo.
Pánbůh si povolá Obamu, Medveděva a Klause.
První z jeho pracovny vyjde Obama.
-"Tak co," ptají se.
-"Chtěl po mně ukončit všechny války, jinak stiskne zelené tlačítko a Amerika přestane existovat. Vůbec nevím,co s tím."
Druhý jde Medveděv.Podobná situace.
-"Chtěl po mně odstavit komunisty od moci v celém Rusku,jinak zelené tlačítko."
Třetí jde Klaus.Vyjde ven s potutelným úsměvem.
-"Chtěl po mně,aby se v Česku přestalo krást..." Sáhne do kapsy: "...a tady mám to zelené tlačítko."
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Čeští archeologové v Egyptě probudí mumii. Ta na ně chvíli zírá a pak řekne: „Kdo jste a co chcete?"
"My jsme archeologové z České republiky a prišli jsme prozkoumat tuto pyramidu."
"Vy jste z Česka?" ptá se Mumie se zájmem.
"Ano."
"Aha. A co Helenka, ještě zpívá?"
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out