Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Hyundai coupe ke koupě
Pristi patek i sobotu jsem na akci Autosalon Rakovnik u stanku Hyundai (timto neucastniky srazu zvu). Ale i kdybych nebyl, priznavam, ze bych nedorazil, jet sprintovat do Tabora je pro me ponekud nakladny spas, v pondeli budu kupovat pritelkyni auto a nemuzu rozhazovat. Tricitku budu jeste tri roky mit, prilezitost urcite bude.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To jistě.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
osobně bych si chtěl zajet s RD proti GK ty 3kW jsou stejný rozdíl jako nárůst váhy. když na ty výsledky koukám tak lantra 2.0 po F/L dělá 144 a té jsem ujel v hoškovicích hodně (má delší kvalty) - a stejné číslo dělá Borek (144, 144 a 145).
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Bych vás naklepal se svým 16 let starým fiatem na zimu
a kolik kw má ten fiat?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Pokud jde o tu synkovu lantru, tak v ní jeli dva, a v kufru měl ještě 50 kg zbytečné zátěže. Žrádlo pro psa, gril a jiné hovadiny.
A měl spojku těsně před smrtí, což ti dosvědčí ti, co viděli mou již legendární jízdu zručnosti s tímto autem.Jak smrděla po projetí cílem.
Takže si troufám tvrdit, že ve stavu, v jakém je to auto teď - nová spojka, svíčky, olej, ( kapota, světla - po bouračce ) by s ní měl
hodně práce i onačejší jonák. Věřím, že bude hravě atakovat 150 km. Na stejné trase.
Ale uvidíme. V každém případě v příští týden přijede.
Rade622.
A měl spojku těsně před smrtí, což ti dosvědčí ti, co viděli mou již legendární jízdu zručnosti s tímto autem.Jak smrděla po projetí cílem.
Takže si troufám tvrdit, že ve stavu, v jakém je to auto teď - nová spojka, svíčky, olej, ( kapota, světla - po bouračce ) by s ní měl
hodně práce i onačejší jonák. Věřím, že bude hravě atakovat 150 km. Na stejné trase.
Ale uvidíme. V každém případě v příští týden přijede.
Rade622.
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
102 tusim pri vaze 1250kg
- black_sheep
- Moderátor
coupe RD má 102kW při váze 1200 kg přesně (mám to z TÜV) když jsem v tom jel tak to má hodně jiný průběh výkonu - takový sportovnější s výraznou špičkou, coupe je více na normální ježdění. auta ve finále pojedou stejně.Stanley píše:102 tusim pri vaze 1250kg
I ❤ cars
Co poviete na toto?
Zdravim Vas.
Zhanam Coupe 2.0. od r. v. 2004 a zaujal mna tento inzerat http://hyundai-coupe.autobazar.eu/20i-e ... 86032.html
Co si o tom myslite? Cena sa mi zda byt super ale nema nejako napadne malo najazdene??? Mam pocit ze vsetky auta (nie len coupe) ktore su za napadne dobre ceny maju najazdene tesne nad 100tisic km.
A uvazujem aj o dovoze z Nemecka. Myslite ze je to dobry napad? Aj tam je taka moda stacat tachometer?
DAKUJEM VAM ZA DOTAZ
Zhanam Coupe 2.0. od r. v. 2004 a zaujal mna tento inzerat http://hyundai-coupe.autobazar.eu/20i-e ... 86032.html
Co si o tom myslite? Cena sa mi zda byt super ale nema nejako napadne malo najazdene??? Mam pocit ze vsetky auta (nie len coupe) ktore su za napadne dobre ceny maju najazdene tesne nad 100tisic km.
A uvazujem aj o dovoze z Nemecka. Myslite ze je to dobry napad? Aj tam je taka moda stacat tachometer?
DAKUJEM VAM ZA DOTAZ
Hyundai Coupe GK 2003
1,6 16V
77KW + cca 8KW
105HP + cca 10 HP
1,6 16V
77KW + cca 8KW
105HP + cca 10 HP
Re: Co poviete na toto?
V tom inzerate je tel. cislo, ktore pozeram, ze je pisane na nejaku zenu z Presova, takze ak na nom jazdila ona, tak tym km by som veril. Ono je to coupe, ktore nie je moc vhodne na dlhsie jazdy. Manzelkin Megane coupe tiez nema moc najazdene, lebo na nom jazdi v podstate iba do prace. Ked to preratam, tak manzelka na tom najazdi rocne asi polovicu km (okolo 10.000 km rocne), oproti tomu v inzerate.
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
Re: Co poviete na toto?
V inzeráte stojí že má sevisnú knihu. Zrejme stojí priamo na parkovisku predajcu H. v Prešove, tam možno robili aj servisné prehliadky. Mám s nimi dobrú skúsenosť, myslím že by vás neoklamali. Takže ak máte záujem o takéto auto a cena sa zdá OK- ono toto nie je auto na bežné rodinné vozenie a ani to nie je auto typu mazda mx5 - tak si to obhliadnite. Dizajnovo veľmi pekné auto. Ale čo tak 6 valec?
Inak keď som videl tie budíky tak so mnou hrklo. Od Getza to neuteká ani na 1 meter.....
Inak keď som videl tie budíky tak so mnou hrklo. Od Getza to neuteká ani na 1 meter.....
Getz 1.4, 04-2006
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
Nissan Almera Tino 2.0 cvt lpg 2002
Fiat Punto 1.2 16v cvt 2000
Toyota Auris HSD 2012
Suzuki Vitara 1.4 boostrejet 2018
Toyota RAV4 AWD hybrid 2021
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: COUPE NEBO NE?
oslovujem tu vsetkych "agentov" a maniakov na Kupecka
ja by som si rad zaobstarat ojazdene Hyundai Coupe (romyslam aj nad Honda Civic Coupe)
ktore zo zobrazenych je nato najvhodnejsie ?
http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... da%C5%A5+!
ja by som si rad zaobstarat ojazdene Hyundai Coupe (romyslam aj nad Honda Civic Coupe)
ktore zo zobrazenych je nato najvhodnejsie ?
http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... da%C5%A5+!
cakali sme od 16.3.2009 do 26.8.2009
(Hyundai Accent 1.4 Active /Ebony Black/ r.v. 2009/)
přesunuto
ani sebelepší znalec ti na toto neodpoví. Auto se nekupuje podle fotky, ano, dá se pár aut vyloučit již podle fotky, ale i ten nejnaleštěnější krasavec může být polovrak před smrtí. Vem si někoho, kdo do coupecek trochu vidí a objedte ty auta. Tady nic nezjistíš. Já procestoval celou republiku kvůli 6autům, co se na webu dle slov majitele tvářily naprosto super a 5 z nich byly auta, který byly jen dobře nafocený a kde majitel zatajil spoustu věcí. Kvůli jednomu autu jsem jel 300km jen tam, a to auto jsem ani neprojel, kolik jsem viděl problému naživo, kdy na fotce to bylo snad zaretušovaný...a majitel jen nechápavě zíral, když jsem mu po 5minutách obhlížení řekl, co vše tomu je, jak lže a že nemám zájem ani nastartovat motor.
ani sebelepší znalec ti na toto neodpoví. Auto se nekupuje podle fotky, ano, dá se pár aut vyloučit již podle fotky, ale i ten nejnaleštěnější krasavec může být polovrak před smrtí. Vem si někoho, kdo do coupecek trochu vidí a objedte ty auta. Tady nic nezjistíš. Já procestoval celou republiku kvůli 6autům, co se na webu dle slov majitele tvářily naprosto super a 5 z nich byly auta, který byly jen dobře nafocený a kde majitel zatajil spoustu věcí. Kvůli jednomu autu jsem jel 300km jen tam, a to auto jsem ani neprojel, kolik jsem viděl problému naživo, kdy na fotce to bylo snad zaretušovaný...a majitel jen nechápavě zíral, když jsem mu po 5minutách obhlížení řekl, co vše tomu je, jak lže a že nemám zájem ani nastartovat motor.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
ano ano. s tymto sulhlasim. je mi jasne, ze je potrebne to vidiet nazivo. zatial som fical len na Honde Civic Coupe ak budem mat cestu okolo tak potiahnem aj tieto nase Hjundajovske Kupecka. Velmi sa mi pacia.
ja som chcel skor radu aspon z popisu a fotky, povedzme predom.
vdaka
ja som chcel skor radu aspon z popisu a fotky, povedzme predom.
vdaka
cakali sme od 16.3.2009 do 26.8.2009
jel jsem sprint s RD proti GK 2.0 (tehdy Dantasikovo). Jede to uplně stejně, jen jsem měl asi nejlepší rozjezdy a v cíli jsem měl vyšší rychlost (to co ztratíš na rozjezdu už pak nedoženeš). Taky jsem ty sprinty tehdy vyhrál celkově, ale to už je let...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance