Problém s motorem?
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Re: Problém s motorem?
Ale jo,funguje to,ale jezdit se podle toho nedá
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
- Reklama
Mne to teda nefunguje, skúsil som dusiť motor až na 800 otáčok a podradenie mi neodporučil ani raz, vždy len smerom hore - ale jazdiť sa podľa toho nedá ani keď to ukazuje len smerom nahor.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
Mě to funguje nahoru i dolů (Nošovůz) a jak správně píše Vena222 jezdit se podle toho nedá..
Si myslím, že ŘJ sleduje jen rychloměr - a podle rychlosti navrhuje převodové stupně. Vůbec ale nereflektuje to nejdůležitější - terén (sklon).
Často se mi stává, že se rozjedu do kopce a už mi tam skáče na PP šestka, přičemž kdybych ji zařadil, tak dusím motor okolo 1500 ot.
A to přece není dobře (!) Zařadím ji až na vrcholu stoupání.
Si myslím, že ŘJ sleduje jen rychloměr - a podle rychlosti navrhuje převodové stupně. Vůbec ale nereflektuje to nejdůležitější - terén (sklon).
Často se mi stává, že se rozjedu do kopce a už mi tam skáče na PP šestka, přičemž kdybych ji zařadil, tak dusím motor okolo 1500 ot.
A to přece není dobře (!) Zařadím ji až na vrcholu stoupání.
I30, 1.6 CRDI (66kW), BLACK DEVIL, paket tRiKoLoR, 6°
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
Ono to funguje při cca 600 ot/min musíš sešlápnout plynový pedál až na podlahu.Pak doporučí podřadit.Prostě fce na nic
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid