manual
Moderátor: Moderátoři
-
- *
manual
kde najdu manuál ?????????
- Reklama
Re: manual
Ahoj manual mám ale nevím jak ti ho poslat je to moc velký!!!!!
-
- *
Třeba na lukaszapa15@centrum.czcarre1 píše:Ahoj manual mám ale nevím jak ti ho poslat je to moc velký!!!!!
Přes Email to taky nejde má to hodně mega nemáš SKYPE?
-
- *
já ne zeptám se ženycarre1 píše:Přes Email to taky nejde má to hodně mega nemáš SKYPE?
se neptej pošli kontakt a já jí to tam pošlu potom jí to řekneš nebo jsi pod pantoflem?
Musí mě autorizovat jinak ji nemohu nic poslat!
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o zaslaní manuálu. Mám poruchu předního náhonu u hyundai terracan 2.9 CRDi a potřeboval bych zaslat dílenský manuál. Dočetl jsem se že ho máte. Prosím pošlete mi ho na skype : milanjosepcuk děkuji moc. Milan
ahoj prosímtě nemohl bys mi také zaslat ten manuál na,,kana"koupil jsem si ho minulý týden a bohužel manuál mi k tomu nedali tak kdyžtak mi písni na mail jiri.von@seznam.cz a sešli by jsme se na skype a stáhl bych si ho od tebe jo?díky moc
- kacenihladik
- *
ahoj taky jsem si myslel že ho nemám a nakonec jsem ho našel v kasliku pod sedačkou spolujezdce i se serviskou
- Valent2004
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar chlapci, tiež nemám manuál na Terracan. Ak by bol dakto ochotný mi ho poslať na skype: vanauto1 , budem mu veľmi vďačný. Ďakujem
Hyundai Terracan 2,9 CRDI
VW Sharan 1,9 TDi 4Motion
VW Sharan 1,9 TDi 4Motion
Pánové tak si napište moje skype! a napište mi jen manual pošlu vám ho ale je to na půl hodiny stahování dat takže se nehlaste všichni najednou nemám tolik času jsem připojen vždy večer!!!!! Skype : Vrataslav posílám ho za kredit záleží na každém kolik pošle je mi to jedno!!!!!!!!!
a nebolo by to jednoduchsie dat na http://www.uschovna.cz/ a odtial potom uz len dat odkaz na stiahnutie? sice mam nemecky manul, ale v rodnom (alebo bez prekladania) jazyku by mi nevadil
Terracan 2,9CRDi rv 2002 - pekny strieborny.