Hyundai Coupe 1.6 16v
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
No,Já víš mluvím špatně česky na tož abych ještě mluvil tím nějakým cizím jazykem!! Ale aspoň kdyby to bylo énglicky nebo šprechendojč,tak mi to přeloží můj inteligentní překladač stránek!!Hanz píše:Vipe GOOD a ty, ivane, neremcej. Taky by ses mohl naučit nějakej ten cizej lingvič, páč kolika jazykama plkáš, tolikrát si, čéče, čékem Panimáješ, woé ???
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
ÁÁÁÁ to jsou krásný obrásky, a těch písmenek ještě kdybych jim rozuměl???!!! Ale co alespoň nejste pozadu jen vy! Tak vipe nezbývá Ti nic jiného než nám to přeložit
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
No hezky ..... Vipe ma zase jedna a k tomu vcelicku za pilnost ...
To jouda: ..... tady je maly navod, na prelozeni tohoto clanku ....
Potrebujes PC, tiskarnu a ruce ....
V PC soubor otevres na tiskarne vytisknes, a potom vezmes a prehnes kazdy list dokumentu zvlast a peclive prejedes ohyb rukou ...
Az skoncis, tak mas prelozeny cely clanek ....
To jouda: ..... tady je maly navod, na prelozeni tohoto clanku ....
Potrebujes PC, tiskarnu a ruce ....
V PC soubor otevres na tiskarne vytisknes, a potom vezmes a prehnes kazdy list dokumentu zvlast a peclive prejedes ohyb rukou ...
Az skoncis, tak mas prelozeny cely clanek ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
o-ouAvalanche píše:JE to španělsky. Španělsky jsem studoval 4 roky na střední, můžu to zkusit, ale pokud se mi to povede, tak to bude trvat hodně dlouho
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím