Tak neviem ako v Kosiciach, ale v BA v Autopalace (Mazda servis) ma stala garancka 5572,- Sk.
Menili olej cca 3,5l castrol cca 1500SK bez DPH
Geometria 1400Sk bez DPH
Prace (kontrola karoserie+el.systemu+brzdy+vsetky naplne atd.) zbytok -595Sk/hod.
To Juraj.
Bol si v autorizovanom servise? Ak nie, prehliadka nie je brana ako zarucna.
garancka
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
...ahoj
...tak teraz neviem, či máš Hyundai Getz, alebo inú značku?
Ja som bol v autorizovanom Hyundai servise. Odkontrolovali, všetko čo mali, aspoň dúfam
Neviem aké máš auto, ale ani na Octávii som na prvej toľko neplatil. Pravdepodobne ťa poriadne oskalpovali, to oni vedia. Jemne s citom, ti povedia čo všetko kontrolovali a ty platíš.
Treba si vždy zavolať do viacerých servisov a vybrať si ten ktorý ti sekne najviac. Každý servis má iné náklady a na garančkách sa snažia zarobiť, lebo je to čistý zisk.
Ja som bol v autorizovanom Hyundai servise. Odkontrolovali, všetko čo mali, aspoň dúfam
Neviem aké máš auto, ale ani na Octávii som na prvej toľko neplatil. Pravdepodobne ťa poriadne oskalpovali, to oni vedia. Jemne s citom, ti povedia čo všetko kontrolovali a ty platíš.
Treba si vždy zavolať do viacerých servisov a vybrať si ten ktorý ti sekne najviac. Každý servis má iné náklady a na garančkách sa snažia zarobiť, lebo je to čistý zisk.
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/