i30 - druhá generace
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: i30 první gen. odchází do důchodu-druhá generace ještě l
Snad bude povedenější a vylepšený o všechny neduhy,které ještě současný model má.
Hyundai i30 made in cz
Prostě zmizíš z tohohle města a budeš zmizelej...nebo tě zmizim jálada 71 píše:Pulp Fiction - Historky z podsvětí. Nezaměnitelný rukopis Quentina Tarantina. Krásnej, romanticko lyrickej cajdáček .maco píše:.... ikdyz par sfetovanejch negru s klestema a letlampou by to spravilo
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
Já bych chtěla mít miminko. Chtěla bych mít bříško. Jestli budeš mít bříško, tak ti do něj dám pěstí Ale to už jsme dost OT a mohli by nás zde pranýřovat .saldy píše:Prostě zmizíš z tohohle města a budeš zmizelej...nebo tě zmizim jálada 71 píše:Pulp Fiction - Historky z podsvětí. Nezaměnitelný rukopis Quentina Tarantina. Krásnej, romanticko lyrickej cajdáček .maco píše:.... ikdyz par sfetovanejch negru s klestema a letlampou by to spravilo
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Podle mne to není druhá generace ,ale z gruntu nové auto.Vždyť tam ze staré třicítky nezůstalo zhola nic,ani nějaká vzdálená podoba (třeba jako u fokusu nebo golfu).
Hyundai i 30 comfort 1,6i (93 kw)šestikvalt, glowing red, 03 2011
no ved je to nove auto, cize druha generacia a ostal tam zhodny podvozok zo starej i30-ky, hoci je trocha pozmeneny
HYUNDAI I30 FASTBACK, 1,4 TGDI
Opticky to na mne pusobi jako o třídu mensi auto, Corsa nebo I20. Ani se mi nijak nelibi, ze soucasnych modelů bych si koupil jen I40 nebo IX20.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
no to je pro mne prave znamka, ze je auticko dobre udelane kdyz klame telem, to dela i stara i30, kde kerej kundus cumel ze mam auto velky jak jeho fabka dokud si ovsem nesedne dovnitr ze...Skyline píše:Opticky to na mne pusobi jako o třídu mensi auto, Corsa nebo I20. Ani se mi nijak nelibi, ze soucasnych modelů bych si koupil jen I40 nebo IX20.
http://carscoop.blogspot.com/2011/09/ia ... undai.html dalsi info a foto...
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
která maska je pěknější :
http://www.auto.cz/hyundai-i30-technick ... 07f0b5902f, nebo
http://www.auto.cz/hyundai-i30-technick ... 07f0b5902f
http://www.auto.cz/hyundai-i30-technick ... 07f0b5902f, nebo
http://www.auto.cz/hyundai-i30-technick ... 07f0b5902f
taky jsem dneska studoval ze jsou dve varianty. ta prvni je daleko hezci, druha se mi nelibi vubec
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
První. Ta druhá je něco otřesnýho.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Už jsem to tu psal dříve: facelift mně nenadchnul a ani nová generace (ani jedna z těch variant) to nedokáže napravit.
jo jo ,ty obruče jsou divné (aspoň na fotkách) já bych byl pro lakovaný nárazník v barvě vozu ,
Pánové mám dotaz, ví někdo jestli se nová i30 už začala vyrábět případně kdy bude opravdu k prodeji na prodejně. Mám objednanou i30, ale už jsou to 3 měsíce a pořád nic. Řekli mi, že jí dostanu někdy v říjnu, což tedy kašlu. Nerad bych si koupil auto a za měsíc viděl nový model. Říkám si, že jestli se bude opravdu DODÁVAT v lednu, únoru, tak si počkám už na nový model. Děkuji za info, ideálně od někoho z továrny, dealerů atd.
- ZdeněkSvoboda
Nevím, jestli je to podobná situace, ale já jsem na accenta taky čekal skoro půl roku a to mi nakonec poslai jiný motor, než jsem chtěl...takže pokud i30 frčí, tak ji třeba nestačí dodávat (u accenta jsem to tak měl) a jelikož i30 ku...vy zdražili, tak asi na odbyt jde. A nebo je tu druhá věc a to, že je prodejce lempl a kdoví, kde objednávka je...taky jsem to zažil
Hodně zdaru
Hodně zdaru
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)