Trasenie som zistil ze sposobuju gumy...od turba som nic ine neocakaval ked jazdim s tlakom 1,1baru...a auto mi zdochina lebo mam odpojenu vahu,a 2 chyby su-vysoky tlak turba a senzor chladiacej kvapaliny....black_sheep píše:klik na tvůj profil a tvoje příspěvky, stačí první tři stránky a dočtu se:Tomson-tr píše:"měli životnost tak lehce nad 10 let a nyní je absolutně nereálné je udržet funkční v rozumých nákladech" - moje ako aj ostatne scoupecka maju o dost viac ako 10 let a som s nim nadmieru spokojny,menim iba uplne bezne veci...cize je to realne....
1. Hrozne trasenie volantom a celym autom
2. sháním nové turbo
3. auto zdechává, jednotka hlásí 2 chyby.
já teda nevím ale tohle mi dělat auto naráz tak to hodím ze skály. už jste tím věčným opravováním mimo realitu co je normální (bez urážky ale normální údržba to není, ikdyž na 15 let staré turbo hyundai teda jo)
Pikolik´s Scoupe
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Pikolik´s Scoupe
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
- Reklama
- DizzX
- **
- Kontaktovat uživatele:
předběžně IC s trubkama naprodej
http://laminostyling.xf.cz - interiérové laminátové díly na zakázku a prodej autokosmetiky
Cena?
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
- DizzX
- **
- Kontaktovat uživatele:
netušim, něco můžem vykoumat
http://laminostyling.xf.cz - interiérové laminátové díly na zakázku a prodej autokosmetiky
No skus a daj mi vediet....Lebo zaujem by bol ak sa mi auto nerozpadne uz nacisto...
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Kdyžtak se stavím do fronty, kdyby byla rozumná cena
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- black_sheep
- Moderátor
yurii ty jsi nevyléčitelnej případ já ti ale fandím, víš dobře, do čeho jdeš a přesto si to nerozmyslíš
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- DizzX
- **
- Kontaktovat uživatele:
vůbec netušim co si za to říct hoši...
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Pikolíku přejmenuj tému, když auto změnilo majitele, něco na Ex Pikoliks Scoupé - now DizzX či tak něco
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
.
Hyudai coupe 97' 2.0 -102 kW - My darling
Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead