Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
..tak uz ked sme pri tom,tiez som tu novy sam este niesom majiteľom Háčka no koreu už mam, vid foto avataru vcera sme akurat objednali do rodiny noveho Accenta tak potom uz budem real H fun zatial vela zdaru... ak by ste nasli nieco o novom Acc 1,5crdi hoc aj v inej reči. poslite mi link Dakujem Andy
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak Andy4 též vítej mezi plazny zamilovaných do HáčekAndy4 píše:..tak uz ked sme pri tom,tiez som tu novy sam este niesom majiteľom Háčka no koreu už mam, vid foto avataru vcera sme akurat objednali do rodiny noveho Accenta tak potom uz budem real H fun zatial vela zdaru... ak by ste nasli nieco o novom Acc 1,5crdi hoc aj v inej reči. poslite mi link Dakujem Andy
Jouda
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
lantra 1,8
ahojte
už mam cca pol roka starsiu lantru 1,8. Je tu super auto a osobne si myslím že ma najkrajsí dizajn z rady lantra/elantra.
Ten motor potosí hlavne na dialnici, maximálne mi to dalo 215 čo je celkom slusná rýchlosť
teší ma že existuje táto stránka a tiež lantraweb.net
už mam cca pol roka starsiu lantru 1,8. Je tu super auto a osobne si myslím že ma najkrajsí dizajn z rady lantra/elantra.
Ten motor potosí hlavne na dialnici, maximálne mi to dalo 215 čo je celkom slusná rýchlosť
hyundai lantra 1,8 96 215 km/h
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Re: lantra 1,8
Souhlasim s tebou že Lantra J2 má nejhezčí design. Taky se mi líbí víc jak nové elantry. Jinak vítej mezi náma.soyda21 píše:ahojte
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Chtěl jsem i já se oficiálně přihlásit,i když mám za sebou výborný Hyundaisrazmorava ještě pod starým jménem stepan.p ,některé lidičky už znám osobně,ale na tomto foru jsem poprvé.Vlastním Accentika,koupil jsem ho tři roky starého,nebo spíš mladého, od známého doktora.Je to náš rodinný miláček.
Máš-li vkus a chuť je tu Hyundaiclub
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Mi jsme se na Moravě neviděli pač mám autiko v servisu a ještě tam dlouho bude, takže tě vítám alespoň takhle. Ať auto jezdí bez závad a třebas se na nějakém srazu poznáme osobně.Startér píše:Chtěl jsem i já se oficiálně přihlásit,i když mám za sebou výborný Hyundaisrazmorava ještě pod starým jménem stepan.p ,některé lidičky už znám osobně,ale na tomto foru jsem poprvé.Vlastním Accentika,koupil jsem ho tři roky starého,nebo spíš mladého, od známého doktora.Je to náš rodinný miláček.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94