ukazatel teploty motoru

Moderátoři: miooo, Moderátoři

neon
**

odpověd

Příspěvek od neon »

Jel jsem do Brna t.j.140 km - tak jsem vše sledoval po ujetí asi 4 km ručička byla tak 5mm pod střední bílou čárkou a po další celé cestě se držela 2mm pod polovinou pod bílou čárkou - je to normální dále večer je to tak,že reser není podsvícen.
Spíše mi vadí,že když seřizuješ intenzitu přístrojů kolečkem,že není součást rádio hodiny t.j. střední panel,nevím,ale toto asi neřeší asi tam nemají tmu.

Protože mám automat a to byl dotaz někde v clubu,vadilo mi odložení levé nohy,tam to mají blbě vyřešeno,tak jsem koupil ve škodovce na superba klíny na zadní sedačky pod nohy,rozřízl přišrouboval přímo do koberce pod brzdu jeto takový klín v kobercové látce ve stejné barvě a je to paráda.noha již nebolí a je to za 100.-
Reklama

Felotron

Re: odpověd

Příspěvek od Felotron »

neon píše:Jel jsem do Brna t.j.140 km - tak jsem vše sledoval po ujetí asi 4 km ručička byla tak 5mm pod střední bílou čárkou a po další celé cestě se držela 2mm pod polovinou pod bílou čárkou - je to normální dále večer je to tak,že reser není podsvícen.
Spíše mi vadí,že když seřizuješ intenzitu přístrojů kolečkem,že není součást rádio hodiny t.j. střední panel,nevím,ale toto asi neřeší asi tam nemají tmu.

Protože mám automat a to byl dotaz někde v clubu,vadilo mi odložení levé nohy,tam to mají blbě vyřešeno,tak jsem koupil ve škodovce na superba klíny na zadní sedačky pod nohy,rozřízl přišrouboval přímo do koberce pod brzdu jeto takový klín v kobercové látce ve stejné barvě a je to paráda.noha již nebolí a je to za 100.-
Ten klin vyfot - vubec netusim, o cem pises ;)

Dekuju :)
neon
**

Příspěvek od neon »

Pokud máš automat,tak víš že na levé straně je nožní brzda a tam mají jen na odložení nohy pásek gumový v koberci píši o santa fé - ale je to v rovině a bolí levá noha nemůžeš se opřít. Tak ve škodovce na superba v dopl.výbavě dodávají pod zadní nohy klínky taková stříška z umhmoty a v koberci - ten klín mají v délce 30cm v kob.provedení - uřízl jsem z toho 12 cm a klínek našroubil přímo do koberce pod brzdu pro levou nohu - ten klínek je do tvaru V a přesně tam pasuje - stačí ??
Felotron

Příspěvek od Felotron »

neon píše:Pokud máš automat,tak víš že na levé straně je nožní brzda a tam mají jen na odložení nohy pásek gumový v koberci píši o santa fé - ale je to v rovině a bolí levá noha nemůžeš se opřít. Tak ve škodovce na superba v dopl.výbavě dodávají pod zadní nohy klínky taková stříška z umhmoty a v koberci - ten klín mají v délce 30cm v kob.provedení - uřízl jsem z toho 12 cm a klínek našroubil přímo do koberce pod brzdu pro levou nohu - ten klínek je do tvaru V a přesně tam pasuje - stačí ??
bohate a dekuju za pouceni ;)
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Ja nevim, jak Felotron, Ale ja tomu furt nerozumim ... :oops:
Ja mam V lantre sice pedaly tri, ale kdyz si portebuju odlozit nohu, tak je uplne v levo misto, kam ta noha uplne supr padne a je to pohodlny ...
Myslim, ze jedno foto by nam (teda me) rozlo ......
A uz vubec nechapu ""zadni nohy"" .... to uz si clovek pripada, jako ze mam moc noh :shock: ... ale ja jeste nic nepil ... :lol: :lol: :lol:
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
karl.fon
*

Příspěvek od karl.fon »

tak pánové mně fukguje stlumení osvetleni úplně všeho mimo display radia ale i tlacitka radia a hodiny se mi stlumovat daji i klima
santa fe 2,2 crdi, manuál, elegance
Odpovědět

Zpět na „Santa Fe - Motory“