nazvy stanic na radiu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: nazvy stanic na radiu
Tak mi dne sbylo receno, ze to jsou nova radia = soft nejde prehrat na ta stara
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
Amen a tak pravil bůh. Tím je to rozřešené a hotové.laufas píše:Tak mi dne sbylo receno, ze to jsou nova radia = soft nejde prehrat na ta stara
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
No on celkove nepusobil informovane o novych vecech. Spis by to mohl nekdo potvrdit. Zitra napisu na hyundai.cz, ted jdu do viru velkomestatatchwud píše:Amen a tak pravil bůh. Tím je to rozřešené a hotové.laufas píše:Tak mi dne sbylo receno, ze to jsou nova radia = soft nejde prehrat na ta stara
i30 1.4 + kn, 12/2007
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ajaaaj laufas dojde po stvornozky
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Do bordelu
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hosove hosove srandicky to by vam slo Ja sem ridil Ale dnes jsem pozvanej na mysliveckej hon, tak tam uz ridit nebudu Kdyz jsem vcera zapl svetla (poprve ve tme po garancce), tak sem neveril vlastnim ocim. Vice v sekci svetla nebo jak se to jmenuje
i30 1.4 + kn, 12/2007
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja po vcerajsku viacej sofera robit nechcem... a navyse mi kamarat grcal z auta, ma stastie ze nic nezaspinil lebo by som ho asi zabil
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Tak konecne:
''Bohužel ty zakroužkované vyřešit neumíme, je to dané novějším modelem a nelze to vyřešit softwarově''
Jedlička
pozn. Posilal jsem mu fotky a tam jsem zakrouzkoval ty nazvy na radiu, o ktere nam jde.
''Bohužel ty zakroužkované vyřešit neumíme, je to dané novějším modelem a nelze to vyřešit softwarově''
Jedlička
pozn. Posilal jsem mu fotky a tam jsem zakrouzkoval ty nazvy na radiu, o ktere nam jde.
i30 1.4 + kn, 12/2007
No a tak je to jasné. Ale i tak jsem spokojen.laufas píše:Tak konecne:
Jedlička
jenom dáš setup a zapneš RDSpdmb píše:Ahoj, jednou si tu někdo stězoval, že to neikládá názvy stanic, ale pouze frekvence. Právě čtu recenzi na paket sport na auto.cz, a ve fotogalerii jsou na radiu uložený stanice. http://magazin.auto.cz/index.php?seo_ru ... 10e9e01452
Takže udělali změnu, nebo to jenom neumím nastavit?
Poradte prosím, dík!
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW
N2DRFT píše:jenom dáš setup a zapneš RDSpdmb píše:Ahoj, jednou si tu někdo stězoval, že to neikládá názvy stanic, ale pouze frekvence. Právě čtu recenzi na paket sport na auto.cz, a ve fotogalerii jsou na radiu uložený stanice. http://magazin.auto.cz/index.php?seo_ru ... 10e9e01452
Takže udělali změnu, nebo to jenom neumím nastavit?
Poradte prosím, dík!
prodáno
Mohol by niekto z majiteľov i30 ročník 2011 pozrieť, akú majú verziu softvéru v autorádiu ? Najnovšia verzia by mala byť asi 1.12.
Supertajný postup zistenia verzie je nasledovný:
1. stlačte súčasne tlačítka 1 a 4 približne na 5 sekúnd
2. 4x po sebe stlačte tlačítko 1
Zobrazí sa verzia softwéru a typ rádia. Ďalším stlačením 1 sa objaví menu aktualizácie. Stlačením tlačítka 6 je možné zmeniť región autorádia.
Pýtal som sa na možnosť aktualizácie priamo u dovozcu, podľa odpovede údajne "aktualizáciu softwaru rádií pre model i30 výrobca neposkytuje".
S rádiom som celkom spokojný, ale strašne mi lezie na nervy prechádzanie medzi adresármi, iba tlačítkami na rádiu a zmenu adresára musím ešte potvrdiť stlačením ďalšieho tlačítka. Za jazdy mimoriadne bezpečné a moje 8-ročné rádio to vedelo priamo tlačítkami na volante...
Supertajný postup zistenia verzie je nasledovný:
1. stlačte súčasne tlačítka 1 a 4 približne na 5 sekúnd
2. 4x po sebe stlačte tlačítko 1
Zobrazí sa verzia softwéru a typ rádia. Ďalším stlačením 1 sa objaví menu aktualizácie. Stlačením tlačítka 6 je možné zmeniť región autorádia.
Pýtal som sa na možnosť aktualizácie priamo u dovozcu, podľa odpovede údajne "aktualizáciu softwaru rádií pre model i30 výrobca neposkytuje".
S rádiom som celkom spokojný, ale strašne mi lezie na nervy prechádzanie medzi adresármi, iba tlačítkami na rádiu a zmenu adresára musím ešte potvrdiť stlačením ďalšieho tlačítka. Za jazdy mimoriadne bezpečné a moje 8-ročné rádio to vedelo priamo tlačítkami na volante...
11/2009 Hyundai i30 1.4 COMFORT ESP Sport, vivid blue
04/2009 Hyundai i20 1.4. Comfort
05/1996 Hyundai Accent 1.5, dark green
04/2009 Hyundai i20 1.4. Comfort
05/1996 Hyundai Accent 1.5, dark green
Taky bych uvítal na volantě ovládání adresáře na flešce, ale bohužel je to tak jak to je a musíš si na to zvyknout. Těžko s tím asi něco naděláš.
prosim kdo je vyrobcem autoradia do hundai I30?
Hyundai I30, 1,4i MPI DOHC CVVT (80kW), červená metalíza, paket trikolor
Ty snad nevíš že si Hjundaj vyrábí všechno sám?!!!pavelchat píše:prosim kdo je vyrobcem autoradia do hundai I30?
Zaměstnanec HMMC Nošovice