novy člen :-)) Slovensko - BA
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
novy člen :-)) Slovensko - BA
Hyundai Coupe 2 new
moj nový milacik... aj vďaka Vášmu foru..
moj nový milacik... aj vďaka Vášmu foru..
- Přílohy
-
- xIMG_3224 novy clen.JPG (62.55 KiB) Zobrazeno 2266 x
-
- xC360_2011-10-16 12-29-20 novy clen.jpg (220.42 KiB) Zobrazeno 2266 x
Hyundai Coupe 2,0 black - Tomato emblem
- Reklama
Re: novy člen :-)) Slovensko - BA
Moc hezké!! koukám že je ho máš snížené
Napiš nějaké udaje o autě.
Napiš nějaké udaje o autě.
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
hmm ahoj, dakujem za rychle privitanie...
ci je znizene, este neviem - som majitelom iba 3 den.. je tam nejako upraveny podvozok, ale este som to neriesil... a uz sme najazdili spolu cez 700 km..) je to krasaa...
zauzívaný pojem "juniorské GTčko" si naozaj zaslúži...nie je to čistokrvný športák, ale skor taký rýchlejsí klusak..
niečo o aute;
je trojrocne, nabehanych 60tisic km, po 1 majitelke.. , dovoz z daleka, zhanal a preberal som tri mesiace, kym som si toto konkretne vybral, motor 2,0, kola su 18stky, výbava polokoža (full kozu uz nechcem, mam ju v druhom aute a stacilo..), manualna klima (nechcel som automatickú - čim menej tlačitok - tym lepsie , a neviem co by som este spomenul.. zatial ako hovorim sa iba zoznamujeme..
PS: mal by som zaujem o znaky, vpredu, vzadu, a na volant..
PS2: stretko v BA niekto na tento vikend? t.j. 22 - 23.10.2011, na cigu, kofolu a tak..
ci je znizene, este neviem - som majitelom iba 3 den.. je tam nejako upraveny podvozok, ale este som to neriesil... a uz sme najazdili spolu cez 700 km..) je to krasaa...
zauzívaný pojem "juniorské GTčko" si naozaj zaslúži...nie je to čistokrvný športák, ale skor taký rýchlejsí klusak..
niečo o aute;
je trojrocne, nabehanych 60tisic km, po 1 majitelke.. , dovoz z daleka, zhanal a preberal som tri mesiace, kym som si toto konkretne vybral, motor 2,0, kola su 18stky, výbava polokoža (full kozu uz nechcem, mam ju v druhom aute a stacilo..), manualna klima (nechcel som automatickú - čim menej tlačitok - tym lepsie , a neviem co by som este spomenul.. zatial ako hovorim sa iba zoznamujeme..
PS: mal by som zaujem o znaky, vpredu, vzadu, a na volant..
PS2: stretko v BA niekto na tento vikend? t.j. 22 - 23.10.2011, na cigu, kofolu a tak..
Gratulujem. Krása.. Prosím napíš aj cenu ak nie je tajná...
Som zvedavý kedy ťa uvidím behať?! Ale čo sa týka zrazu viacero členov tak jedine morava, čechy, atď...
Auto krásne
Som zvedavý kedy ťa uvidím behať?! Ale čo sa týka zrazu viacero členov tak jedine morava, čechy, atď...
Auto krásne
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
dakujem
myslim ze cena nie je dolezita..) bolo drahsie ako som najprv chcel dat, lebo som pozeral aj predosle modeli, ale nakoniec som sa rozhodol doplatit nemalu ciastku a ist do novsieho.. co si myslim ze aj vyplatilo.. ale iba orientacne bolo to cez desinu.. ale menej ako 15 - to hadam staci, myslim ze cena nie je dolezita.. ale skor klubovy prislusnost..
je to moj prvy hyundai, a som velmi spokojny - sice iba tri dni, ale som.. tak uvidimee..
stretko s pár coupatkami rad privitam.. jazdit budem zapad - vychod )
myslim ze cena nie je dolezita..) bolo drahsie ako som najprv chcel dat, lebo som pozeral aj predosle modeli, ale nakoniec som sa rozhodol doplatit nemalu ciastku a ist do novsieho.. co si myslim ze aj vyplatilo.. ale iba orientacne bolo to cez desinu.. ale menej ako 15 - to hadam staci, myslim ze cena nie je dolezita.. ale skor klubovy prislusnost..
je to moj prvy hyundai, a som velmi spokojny - sice iba tri dni, ale som.. tak uvidimee..
stretko s pár coupatkami rad privitam.. jazdit budem zapad - vychod )
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To se mi líbí
Tvoje coupe, bolo predloha velmi sa mi pacilo, a aj to ako si sa o nom vyjadroval.., presne nieco take som hladal..
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
paraaaada, taky te vitam takove kola ja miluju
- Přílohy
-
- 167361_1515278411816_1530130537_31171275_353772_n.jpg (96.5 KiB) Zobrazeno 2230 x
tak vitaj medzi FXkarmi...
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vážně? No pravdou je že jsem tady popsal hodně stránekAlexRv píše:Tvoje coupe, bolo predloha velmi sa mi pacilo, a aj to ako si sa o nom vyjadroval.., presne nieco take som hladal..
steelOu: jasneee kola robia auto.. ale na zimu musim nieco este vymysliet..
tringi: anoo si toho tu popisal dost, a mne to pomohlo pri rozhodovani.. este rad by som videl viac fotiek z Tvojho auta..
tringi: anoo si toho tu popisal dost, a mne to pomohlo pri rozhodovani.. este rad by som videl viac fotiek z Tvojho auta..
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dojeď se podívat: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=24&t=22890
Ale jednou ho umyju a vyblejsknu i s pár kámoškama
Ale jednou ho umyju a vyblejsknu i s pár kámoškama
- LiberaleMiguel
- **
jop, vypada to na snizeni na pruzinach, todle taky po zime planuju. Aspon vim, jak to bude vypadat
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver