Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
Sakra .... tady to ale žije no nic ... dneska opět návštěva servisu Nubo Car Zbraslav a provedena výměna aretací zadních dveří ( na záruku ) a fungujou na jedničku Posilovač řízení zatím nedorazil, tak asi až příští týden ... hlavně, že bude gratis ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Včera se mi ozvali ze servisu a proběhla výměna posilovače řízení .... poslední dobou občas vypadával a nebylo to nic příjemného .... hlavně třeba v zatáčkách, když to člověk nečekal
Podle technika v NuBo caru Zbraslav má být nový posilovač mnohem lepší, modernější a hlavně méně poruchový .... mě se po cestě domů zdál být o něco míň přeposilovaný, ale je možný, že se mi to opravdu jenom zdálo. Poreferuju po delší jízdě ... celá výměna šla na záruku a je to docela příjemný odcházet ze servisu a netahat přitom s kapes žádný peníze
Podle technika v NuBo caru Zbraslav má být nový posilovač mnohem lepší, modernější a hlavně méně poruchový .... mě se po cestě domů zdál být o něco míň přeposilovaný, ale je možný, že se mi to opravdu jenom zdálo. Poreferuju po delší jízdě ... celá výměna šla na záruku a je to docela příjemný odcházet ze servisu a netahat přitom s kapes žádný peníze
Vilda: Sakra ty tu stavbu nějak zanedbáváš, pořád nějaký bokovky
Hlavně ať vše funguje k tvé spokojenosti. Já zase budu přemýšlet, jestli ten můj posilovač je a bude v pohodě, když mám pár týdnů do konce záruky...
Hlavně ať vše funguje k tvé spokojenosti. Já zase budu přemýšlet, jestli ten můj posilovač je a bude v pohodě, když mám pár týdnů do konce záruky...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
No to mi povídej už třetí den jsem na to pořádně nešáhnul jeden den elektrikář, další den autoservis a dneska celej den instalatéři skončili v 16. 00 hod a mamča mě vyhnala k PC, že to po nich musí uklidit .... prach, bordel a bordel a prach !!! Pořád dokola ... a to ještě ráno budu přehazovat kola na Ácovi, takže zase celý dopoledne v háji potřeboval bych se rozdvojit, abych to všechno stíhal ..... !!Gandalf píše: Sakra ty tu stavbu nějak zanedbáváš, pořád nějaký bokovky
Čoveče jak máš dlouhou dovolenou, na tu tvoji mega stavbu?
buď rád že tě vyhnala, žes to nemusel uklizet! a pak že prek budeš přepracovanej?!
buď rád že tě vyhnala, žes to nemusel uklizet! a pak že prek budeš přepracovanej?!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Tak jestli nezlobil do teď, tak by měl být v pohodě ..... co jsem se dozvěděl, tak se měla sypat určitá serie posilovačů. Jen mi nejde do hlavy, že neudělali nějakou svolávačku .... tak jako to dělala třeba Toyota nebo WV jak to vypadá, tak tady je ticho po pěšině a člověka nechaji pěkně po záruce posilovač zaplatitGandalf píše: Já zase budu přemýšlet, jestli ten můj posilovač je a bude v pohodě, když mám pár týdnů do konce záruky
Ono je lepší se při úklidu do toho ženský nemotat ... přece jen maji propracovanější systém a utahanej jsem každej večer na šrot přece jen už nejsem žádnej mladík a hlavně večer je to znát ..... včera jsem se těšil, jak se podívám na můj zamilovanej Top Gear a regulérně jsem u něj usnulMartun píše: buď rád že tě vyhnala, žes to nemusel uklizet! a pak že prek budeš přepracovanej?!
Tak dopisuju a jdu si pro zednickou lžíci a pěkně do tahu !!!
Na Top Gear taky koukám, bohužel poslední dva byly jen sestřihy "best of", tak čekám na novou originální řadu...
Doufám, že už má tvá 1.6 ty správné gumy. Já jel dnes po ránu do Brna a teploměr mi ukazoval -2,5°C, tak jsem rád, že mám přezuto. Jen by nemuselo sněžit a tím pádem by nemuseli sypat na silnice žádné svinstvo
Doufám, že už má tvá 1.6 ty správné gumy. Já jel dnes po ránu do Brna a teploměr mi ukazoval -2,5°C, tak jsem rád, že mám přezuto. Jen by nemuselo sněžit a tím pádem by nemuseli sypat na silnice žádné svinstvo
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas.Gandalf píše:...jen by nemuselo sněžit a tím pádem by nemuseli sypat na silnice žádné svinstvo
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Tak já zatím přezuto nemám, protože jsem se přes víkend snažil dohnat skluz ve stavbě jádra a tak odkládám přezouvání na neurčito .... stavba má určitě přednost !!! Ráno jsem jel do práce na tělesnou očistu, toliko mi doma voda ze sprchy neteče teploměr ukazoval +1 a letní pneu držely jako přibitý ..... takže to na nich do konce měsíce nějak přežiju hlavně, že mi posiluje posilovač ....Gandalf píše:teploměr mi ukazoval -2,5°C, tak jsem rád, že mám přezuto.
Navíc nemám moc dobrej den. protože se dneska na okruhu v Malajsiii ... moto GP ( motorky ) zabil Marco Simoncelli a to mě, jako velkýho příznivce těchto závodů docela zasáhlo ... jsem s toho hodně smutnej
Naposledy upravil(a) Vilda dne 23 říj 2011, 20:11, celkem upraveno 1 x.
Už se taky chystám přezout, ale chumelit klidně může od začátku prosince, jinak nebude na čem lyžovat - myslím na horách. Ale s tím sypáním na silnicích mně taky se..., protože jsou okresy, kde nesypou (max. škváru), pouze shrnou a je to podstatně lepší. Zima bez sněhu není zima.
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Hlásím ....... že moje 1.6ka je přezuta na letní pneu Pirelli P 6 000, koncovka výfuku je vycíděna, motor nablejskanej, interier vyluxován, všechna okna zevnitř i zvenčí umyta a na Ácovi je poctivá vrstva leštěnky Turtle Vax...... vyrážím na silnice a dálnice takže, až Vás předjedu, tak v klidu můžete padnout do mdlob !!!!
To jsem zvědav, kolikrát ještě tahle procedura proběhne do 12.5.
Respekt
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Gandalfe ... do tohohle datumu, to vidim tak jednou
Pavle, Ty se svým dvoulitrem se bát nemusíš, tady mi pšenka nepokvete .... leda tak s kopce ale v naleštěnosti budu sakra těžkej soupeřHardcam píše:Respekt
Copak náš Vilda! Ten je mistr leštič. Už tenkrát jsme ustanovili jednotku čistoty jako Jeden VILDA
Ale Vildo bacha, aby se ti nezačala strácet metalíza
Ale Vildo bacha, aby se ti nezačala strácet metalíza
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno