Ahoj kluci.
Nevydržel jsem to a byl jsem se dneska podívat v Kii v Jihlavě.
Měli tam 4 Ceedy combi s 1,6 CVVT v plné výbavě.
3 stáli venku, jeden byl nablejskanej na salonu v olivové metalíze s nejvyšší výbavou za necelých 360 000Kč (12 000 metla)
Udělal jsem chybu, že jsem tam jezdil
protože potom, co jsem zblízka uviděl ceeda a pak si do něho sedl, nechtělo se mi pryč
Nemyslel jsem si, že to je tak velké a prostorné auto. Po vycentrování posedu řidiče jsem si pripadal oproti accentu jako...ani to neumím popsat.
Zajímalo mě, kolik je místa vzadu, protože jsem četl v diskuzích a recenzích, že je málo místa vzadu (oproti i30 CW). Nechal jsem přední sedačku tak, jak kdybych v ní seděl a usadil se vzadu. Místa od kolen k opěrce předních sedadel bylo neuvěřitelných 7 cm a to měřím 187 cm. Nikde jsem netrpěl nedostatkem místa. A kufr je kapitola sama pro sebe. Obr
Když porovnám i30 CW, kterou jsem si už kolikrát prolezl a Kiu jsem dneska prolézal stejným stylem, tak musím říct, že pouštím i30 CW k vodě
Palubovka byla z "měkčeného" plastu, všude včechno lícovalo, palubovka byla celá černá se stříbrnými doplňky a parádní volant. Bez urážky, i30 vypadá jako chudý pocestný
Mám domluvenou zkušební jízdu, takže provětrám 1,6 i na dálničním přivaděči a uvidím...
Teď řeším,jestli vůbec mám accenta prodávat a když, tak za kolik
Na kolik si ceníte svoje plechové mazlíky, ať mám představu???
Hlavně mě tu nekamenujte, že jsem rebel apod. Ale pokud to všechno klapne, tak na jarní sraz už asi nepřijedu...maximálně s tatíkovou i20
a nebo Cedníkem
Ahoj Zdeněk