![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Já viděl na vlastní oči právě ten béžový odstín potahu volantu a moc se mi líbil.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Taky stím furt laškuju, ale... jednak cena a jednak, když si v létě sednu do rozpálenýho auta na již tak rozpálený sedačky, který jsou čalouněný.. ještě v kůžiDEXTER píše: ...a neviem ci volaco neporiesim aj na sedadlach uvidim podla ceny
tombas píše:Souhlas, plasty na palubce a ve dveřích mají krapet jiný odstín, hlavně při určitém dopadu světla. Volant má potom ještě úplně jiný odstín, který není ani na palubce ani na dveřích. Kryt airbagu na volantu má jiný odstín, než kryty tlačítek ovládání rádia. Kryt airbagu a kryty tlačítek pak mají jiný odstín, než věnec volantu.
Taky obložení sloupků a prahů má jiný odstín než palubka.
K tomu se fakt nedá nic pořádně dopasovat, je to jak Harlekýn
Zespodu krytu volantu, máš dva šroubky, tím sundáš airbag, odpojíš drátky.. a kouká na tebe volantová tyč se šroubem.. povolit a pak trhnout volantem směrem k sobě...tombas píše: .. ale ten kožený volant by se mi líbil, jen nevím, jak se sundává dolů a pak nevím, kdo by to v mém okolí uměl udělat prakticky na počkání. .
DEXTER píše:je tam rozdiel vo farbe , ale ked sa uz vonku stmieva tak to nie je vidiet![]()
šmarjá to snad ne?? Když bys nedej bože naboural, jak se otevře?? Když ho obšiješ? To dostaneš ve zlomku vteřiny celým lívancem mezi oči a už ti to pak bude jedno...DEXTER píše: ....ten airbag uvazujem ze dam tiez potiahnut kozou uplne inak to ukaze ten volant potom
To by byla bomba, jako od Mika TysonaMartun píše:
šmarjá to snad ne?? Když bys nedej bože naboural, jak se otevře?? Když ho obšiješ? To dostaneš ve zlomku vteřiny celým lívancem mezi oči a už ti to pak bude jedno...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |