Hyundai coupe ke koupě

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi vozu Hyundai (ne Hyunday).

Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři

Odpovědět
Borek
Kontaktovat uživatele:

Re: Hyundai coupe ke koupě

Příspěvek od Borek »

Ještě se nenašlo žádné RD ani GK,které by mě na sprintech předjelo nebo se alespoň drželo :D .A že se toho sakra dost odjezdilo(i na dlouhých několika km letištích,jako třeba v Mimoni). [-o< 8-[ Nejsou všechna GK z výroby :!: stejná(2002-2003,do příchodu faceliftu a škrtidla splodin CVVT :( ) :wink: .Jak motory,tak převodovky.
I auta jako Dantasíkova čiplá Sonáta CRDi(údajně 125kW) i 6 válcové benzíny jako Nexusova Sonáta 2,5V6 nebo Láďovo BMW 325 coupe (R6) zůstávali vždy daleko za povedeným "rudým" továrním :tus: kouskem(bez čipů,tuningů,úprav...)z mé garáže. :D
Není to chlubení,jen poklona :hyu: za výrobu serie white Tiburonů a nevědomé štěstí při nákupu. =D> Ještě jedna hluboká poklona :hyu: za TOTÁLNÍ :!: spolehlivost mého kousku :tus: .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Reklama

Nexus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nexus »

borku taky nemám žádnou úpravu :mrgreen: :mrgreen: mít tam tátovo sonatu tak bych tě měl :lol: má tak o 300% lepší plyn a v případě benzinu nemá vadnej vstřikovač na čtvrtým válci a má novou spojku. Příště!!! :mrgreen: :mrgreen: no jo, holt sporťák a o 700kg míň se někde projeví, byť mám dva válce navíc :twisted: :wink:
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG

†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Tak vezmi příště tátovu.Trochu mu na srazu provětráš pavouky ve výfuku :D
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

borku fakt se těším až se jednou potkáme, nejen na osobní setkání ale i na to jak ti ujedu na sprintu se svým 15 let starým strojem :mrgreen:
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Borek: uvidím jak si poradíš s mojima autama :D :wink: jednou se přidám
mirpie

Příspěvek od mirpie »

škoda že jsme se s Borkem nepotkali na sprintech, mohlo to být zajímavý. A s tím 2.5/2.7 V6 ať už Coupe či Sonata to v těchto rychlostech opravdu nebude velký rozdíl, kde to 2.0 dohání nižší hmotností. Při rychlostech nad 150km/h už by to ale bylo poznat.

Několik let dozadu jsem se naháněl po okreskách 3.třídy s mým Renaultem 19 16V (99kW/1100kg) s kámošem na Subaru Impreza GT (155kW/1400kg), kde nešlo jet více jak 90-110km/h (prudké brzdění do následující zatáčky) a s tím Subarem mi prostě neujel. Samozřejmě být tam rovinka, kde se to dá rozjet, tak by mi zamával.
To bylo někdy na jaře, tál sníh, všude mokré cesty se sněhem jen v příkopech, jen pak přes horizont byl sníh v křižovatce, přímo led, hlavní silnice široká sotva na dvě auta (taková křižovatka na silnici 3.třídy) vedla do zatáčky a zároven z kopce. Oba jsem byli nuceni to projet s prací ruční brzdy, kontravolantem a vším možným, brzdit už nebyl čas. Byl zázrak, že tam nic nejelo at už z vedlejší, či oproti a že to ani jeden z nás nerozbil (všude okolo stromy) a projeli jsme to oba v příčném smyku, jinak to prostě nešlo, ne v té rychlosti. Dobře nám tak, oba jsme byli mladí debilové, naštěstí jsme to s auty trochu uměli...Pak jsme zastavili, stažený půlky, tep 140, spocený ruce a domu jsme jeli 60km/h...
To bylo štěstí a cenná zkušenost. Celkově když vidím zpět všechny ty momenty před 10lety za volantem...no hrůza.
Sorry za OT
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Blacku-chlape,tebe jsem neviděl od srazů v Mimoni(zlaté časy ilegality :D ).Každý rok čekám,kdy se konečně zase ukážeš. [-o< 8-[ Ve čtvrtek jsem mluvil s Rastym( :tus: GK),co také jezdil na poslední Mimoni.Vzpomínám na Martasze(Coupe RD),Ivana a další plantážníky,co asi s nimi je. :-k :( .
Mirpie-my jsme se už tuším osobně potkali na některém z moravských srazů,ale jen v neděli na pokec,když jsme se vraceli z dovolený z Itálie s :tus: v nákladní úpravě. :D
Příští rok musíte dorazit na sraz a jízdám se rozhodně nebráním :D .Doufám,že bude opět někde,kde je letiště. :wink:
mirpie

Příspěvek od mirpie »

ano, potkali jsme se právě na srazu na Moravě (asi 2008 nebo 2009, už mi to splývá), kde jsem vyhrál ty sprinty, ale bud si jel domů dřív, nebo jsi přijel později, každopádně sprintů ses neúčastnil.
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

To jsem se stavil cestou z dovolený,když už jste byli zpátky z letiště.Stejně bych vás vydrtil i s boxem na střeše a rodinou v autě. :D
mirpie

Příspěvek od mirpie »

no nepochybně :mrgreen:
MartinVacek
*

Neznate nekdo tohle Coupe?

Příspěvek od MartinVacek »

Zdravim vsechny..jako moje prvni auto bylo SCoupe....super zihadlo :) No pak sem nekolik let travil cas s VW...a ty auta me uz nas.aly...a tak se opet vracim k srdcove zalezitosti...uz ne SCoupe a jen Coupe...a chtel bych se Vas zeptat jestli nekdo nevite neco o tomhle aute.http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/9320742..Za pripadne postrehy dekuji .
mirpie

Re: Neznate nekdo tohle Coupe?

Příspěvek od mirpie »

:arrow: přesunuto. Pročti si pravidla.
Piskotkiller
Moderátor

Příspěvek od Piskotkiller »

A odkud si?Jezdím tudy poměrně často,dělá tam i můj spolužák,který by věděl určitě více.Nebo když se vyprdelí i zdejší uživatel BLESK :mrgreen: :mrgreen: můžem to zkouknout :wink:
Hyundai Scoupe GT
MartinVacek
*

Příspěvek od MartinVacek »

ja jsem z blanska...nerad bych se tam trmacel zbytecne...bazarnik rikal do telefonu ze auto je ve skvelem stavu atd....no on to rika v dnesni dobe kazdej :-D
Piskotkiller
Moderátor

Příspěvek od Piskotkiller »

Budu tam mít cestu,tak to omrknu...
Hyundai Scoupe GT
Odpovědět

Zpět na „Koupě ojetého nebo nového vozu Hyundai“