No stim nejstarším autem bych to nyviděl tak černě, ale prtože se na moravu nedostanem tak to dueš asi ty

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jo jo tak jako na II Mimoni .... Skoda ze neprijedete .....Hanka & Michal píše:Vita píše:A kdo tam bude mit nejstarsi auto ???????![]()
![]()
![]()
![]()
No stim nejstarším autem bych to nyviděl tak černě, ale prtože se na moravu nedostanem tak to dueš asi ty
Kyrglík píše:Tak jsem se spletl,Si hroznej Ivane![]()
Takže jsem kdo???Přece Kyrglík!!!Jo???
Jinak kluci..Jak to bude s tím srazem???Kdo by se chtěl připojit ke mě???Trasa:Plzeň,Praha,Brno,cíl
Já počítám že dovalim něco kolem sedmé hodinycypisek píše:Rade622 ... a v patek v kolik přibližně počítáš z příjezdem ???
lubin1281 píše:Vito jedu s tebou rano
dovalim na urcene mysto jak jsi to naplanoval
a jede aji milos s lantrou tak nam rezervuj 2 vysilacky![]()
Snad už jsem dostal rozum.. no bylo by záhodno.. řeknu vám, že skoro dva měsíce bez auta a zrovna v tom nejlepšim ročním období mě celkem zničiliivan píše:To je škoda Marťazsi!! Že nejedeš,ale hlavně,že budeš opět jezdit se Svým autíkem a hlavně,že už snad si dostal rozum a nebudeš rozbíjet autíko abys nemusel sedět doma ,ale na nějakým srazu snáma!!!
Jasnacka pocitam s tim ... jen me ted malinko prekvapil rade622 s tou desatou hodinou .... Byl by pro tebe problem vyjet o neco driv ???lubin1281 píše:Vito jedu s tebou rano
dovalim na urcene mysto jak jsi to naplanoval
a jede aji milos s lantrou tak nam rezervuj 2 vysilacky![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |