Zadní kotouče
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Re: Zadní kotouče
jaký čidlo?
Hyundai i30 combi 2gen. 1.6 mpi r.v.2015
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999
- Reklama
ještě dotaz- jen ty vodící čepy...na jednom je ta gumička na druhým né....je jedno jestli to prohodím v tom brzdiči nebo to vadí...nejsem si jistej jestli jsem to neprohodil:-)
tak kluci dal som sa na vymenu kotucov tento vikend. najprv som sa potrapil na skrutke konzoly lanka rucnej brzdy..... ale islo to, potom dole strmen, konzola strmena a potom tie dve skrutky a uz len jemne tuk do kotuca ten sa zosypal do ruk.
vycistil som cidlo ABS, ale naco ved aj tak tato choroba Lantier je nevyliecitelna , okefoval som deflektor od karbonu a podme davat novy kotuc.
NO, teraz pozor do buducna pre ostatnych, daju sa zohnat dva typy, s totoznymi rozmermi az na jeden, PRIEMER diery na naboj. Kurna mne predali s otvorom fí= 74mm. Ja potrebujem =90. Do riti.
takze naspat stary kotuc, konzola, strmen, rucna a pod ho do obchodu to vymenit. dokoncenie aj s fotkami nabuduce
vycistil som cidlo ABS, ale naco ved aj tak tato choroba Lantier je nevyliecitelna , okefoval som deflektor od karbonu a podme davat novy kotuc.
NO, teraz pozor do buducna pre ostatnych, daju sa zohnat dva typy, s totoznymi rozmermi az na jeden, PRIEMER diery na naboj. Kurna mne predali s otvorom fí= 74mm. Ja potrebujem =90. Do riti.
takze naspat stary kotuc, konzola, strmen, rucna a pod ho do obchodu to vymenit. dokoncenie aj s fotkami nabuduce
Lantra 1.6 16v DOHC G4GR 84kW 11/95
JJ u mě výměna proběhla OK teď už to je i ovzdušněný....ale už vím co je to hučení v autě..doufal jsem ,že to jsou ty zadní brzdy....jak to jedno kolo bylo zatuhlý,ale je to ložisko prý hučí pěkně:-( ..ach jo:-(
Zdravím pánové muže mi někdo doporučit zadní a přední kotouče s destickama za rozumnou cenu budu vděčný za odkaz dik moc
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,kde jsi sehnal tu sadu gumiček? Známej co mi dělá auto říkal že je nemohl nikde sehnat Netuším teda jak moc je shánělmirpie píše:tak jako já dříve...od doby co mi to zarezlo a pracně jsem to repasoval a dával dohromady už nejsem línej a ručku zatahuju i normálně na parkovišti nebo při dojezdu na semafor, jen aby se to občas hejblo a zas to nezatuhlo. Jinak klasická diagnóza zadncíh mrtvých brzd - utrhaný lanovody + zarezlý pístky a vodící čepy = zrezlý a křivý kotouče + desky na odpis. Finančně to dát vše dohoramdy je únosný, pístek jsem sehnal po 500kč/kus, gumičky do 300kč/sada, kotouče a desky klasika, vodící čepy jsem jemně přebrusil a rozhýbal, lanovody po 600/kus, ale ta práce s tím.....
Lantra combi 1,6 16v r.v.98
Třeba tady....http://www.eshop-rychle.cz/autopb/eshop ... iho-trmenu já to potřeboval rychle ....tak u autokelly.. a stálo to cca 300kč