Sklapate v zime elektricke spetaky?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Sklapate v zime elektricke spetaky?
Mam otazocku, sklapate v zime elektricke spetaky? Ake mate skusenosti s tym, ked namrznu? Alebo je to dako upravene, aby nezamrzli? Chcel by som vediet Vas nazor ci v zime sklapat/nesklapat..
Pripadne ci uz niekto riesil vymenu spetneho zrkadla - vadny motorckek, mechanizmus atd... na zaklade zamrznutia....
Este by ma zaujimalo, ci mate niekto skusenost zo sklopenim eletkrickeho zrkadla manualne, ci je to mozne bez poskodenia...
Pripadne ci uz niekto riesil vymenu spetneho zrkadla - vadny motorckek, mechanizmus atd... na zaklade zamrznutia....
Este by ma zaujimalo, ci mate niekto skusenost zo sklopenim eletkrickeho zrkadla manualne, ci je to mozne bez poskodenia...
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
- Reklama
Re: Sklapate v zime elektricke spetaky?
Zajímavá otázka... Podle mě, když to vyloženě není pod tvrdým sněhem, neměl by být problém... Na první pohled se to zdá celkem dobře zapouzdřený... A když jsou sklopený, tak nenamrzaj.
i30 CW 1.6, rok výroby 2011, kráska z Nošovic
Daewoo Nubira Wagon 1.6, rok výroby 1998, kráska z Koreje
Daewoo Nubira Wagon 1.6, rok výroby 1998, kráska z Koreje
- jose3
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sklápím pořád, za minulou zimu žádný problém. Letos ještě zima nebyla
I30 1.4 Patriot White z Nošovic r.v. 2010
Felda 1.3 MPI, r.v. 1996
Velorex 250 r.v. 1960
Java 250 r.v. 1965
moto ČZ125 s ručním řazením r.v.1950
Felda 1.3 MPI, r.v. 1996
Velorex 250 r.v. 1960
Java 250 r.v. 1965
moto ČZ125 s ručním řazením r.v.1950
Já sklapuju, ale prodejce mi to nedoporučoval kdyř mrzne, že servopohony mají velkou sílu.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Na rozmrazovanie mame tlacitkoskubi píše:Zajímavá otázka... Podle mě, když to vyloženě není pod tvrdým sněhem, neměl by být problém... Na první pohled se to zdá celkem dobře zapouzdřený... A když jsou sklopený, tak nenamrzaj.
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
jose3 píše:Sklápím pořád, za minulou zimu žádný problém. Letos ještě zima nebyla
Taketo nieco som mozno aj chcel pocut
dakujem za odpovede, este by ma zaujimalo, ci idu aj manualne sklopit, pripadne ci si ho tak niekto nasiel a vsetko fungovalo..
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
Já je sklápím zásadně elektronicky a celý rok. Pokud se nepletu, tak v manuálu je napsáno, že se to manuálně nesmí/nemělo by se, neb by se tam mohlo něco urvat. Takže asi takto.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
U nekterych aut se zrcatka po uzamceni vozu sklapi automaticky aniz byste si to prali, proto bych se toho nijak extra neobaval, pokud zrcatko vylozene neni v silne ledove kruste, coz je ale vasi povinnosti odstranit z hlediska bezpecnosti provozu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nevím proč se toho bát. Jak píše Hard. Na Lancii jsem měl el. sklopná zrcátka a vždy jsem je sklápěl zima nezima. A byla to podle mě dobrá věcička. Zima mě spíš naučila v tom autě nezatahovat ruční brzdu
To uz Lancie tenkrat mela, jo? Na to zatahovani brzdy me kdysi upozornili na technicky a je fakt, ze meli pravdu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nesklapime, uz se stalo ze to zamrzlo a nechtelo to jit rano odklopit. Zkusil jsem do toho po odklopeni striknout tenkrat silikonovy olej, ale stejne to nepomohlo a zamrzlo znovu.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
I já jsem sklápěl celou loňskou zimu a nikdy jsem s tím žádné potíže v zimě neměl. Ale záleží samozřejmě na momentálních okolonostech. Pokud nasněží, bude tam kupička sněhu, pak malinko teplota povolí a místo sněhu bude padat omrzlice a pak tato sračka fest zamrzne, tak bych to asi neriskoval, vrátit elektronicky zpět zrcátka do provozní polohy. Doporučuji používat zdravý rozum . Když jsem měl auto nové a přijel jsem se pochlubit švárovi, tak ten si profesionálně obešel auto, něco si pobrukoval a najednou mi chytil za sklopené vnější zrcátko a ladnym pohybem ho narovnal . Malinko v tom křuplo, naše pohledy se setkaly a kdybych v tu chvíly měl u sebe kolt, tak bych asi tasil. On byl zvyklej na rozdováděnou Feličitu a nenapadlo ho, že od té doby vývoj pokročil. Ale vše bylo a je O.K. Nic se s tím nestalo a na funkci toto Faux paus nemělo žádný vliv.adam221 píše:... este by ma zaujimalo, ci idu aj manualne sklopit, pripadne ci si ho tak niekto nasiel a vsetko fungovalo..
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Jo jo měla to Lánčka jedna potvora a to byla z roku 96.
Tak, ze aj po nasilnom zavreti vresp. otvoreni spetak funguje..... Aj take nieco som chcel pocut...lada 71 píše:I já jsem sklápěl celou loňskou zimu a nikdy jsem s tím žádné potíže v zimě neměl. Ale záleží samozřejmě na momentálních okolonostech. Pokud nasněží, bude tam kupička sněhu, pak malinko teplota povolí a místo sněhu bude padat omrzlice a pak tato sračka fest zamrzne, tak bych to asi neriskoval, vrátit elektronicky zpět zrcátka do provozní polohy. Doporučuji používat zdravý rozum . Když jsem měl auto nové a přijel jsem se pochlubit švárovi, tak ten si profesionálně obešel auto, něco si pobrukoval a najednou mi chytil za sklopené vnější zrcátko a ladnym pohybem ho narovnal . Malinko v tom křuplo, naše pohledy se setkaly a kdybych v tu chvíly měl u sebe kolt, tak bych asi tasil. On byl zvyklej na rozdováděnou Feličitu a nenapadlo ho, že od té doby vývoj pokročil. Ale vše bylo a je O.K. Nic se s tím nestalo a na funkci toto Faux paus nemělo žádný vliv.adam221 píše:... este by ma zaujimalo, ci idu aj manualne sklopit, pripadne ci si ho tak niekto nasiel a vsetko fungovalo..
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS