Lamborghini na koridoru do Chomutova
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Vite co je ale zajimavy? Nikdy jsem necetl jediny opacny nazor. Vsichni tyhle "frajirky" a "strelce" odsuzuji, ale za kazdou moji cestu Pha - HK vidim nekolik dobre rozstrelenjch aut a vetsinou na suchym asfaltu jenom proto, ze se nestihli vcas zaradit, ze nezvladli zatacku, ze nedobrzdili...... takze vetsinou podobnej duvod, jako u toho Lamba. Zrovna minuly mesic jsem behem 3km pred HK videl 4 nehody zasebou.
Takze by sme si asi kazdej meli sahnout do svedomi, jestli nahodou obcas taky neprehanime....
PS: Taky uz jsem jel pres 90kmh
Takze by sme si asi kazdej meli sahnout do svedomi, jestli nahodou obcas taky neprehanime....
PS: Taky uz jsem jel pres 90kmh
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
Uz jsem se bal, ze mame mezi sebou nebezpecnyho ridiceXMira píše:Blaznis? Nejsem pirat jako vy! 90 jenom na letisti. Na dalnici jezdim v odstavnym pruhu na dvojku!Felotron píše:Na dalnici?XMira píše:PS: Taky uz jsem jel pres 90kmh
PS: Kdyz jsem jezdil s Felckou, tak do kopcu jsem jezil pulkou auta v odstavnym - teda pokud to situace vyzadovala (v prudkem kopci)
Kdyz za sebou vidim nejakyho pilota v Ochcafce f TeDeIcku, tak taky radsi uhybam, ale nedelam to rad - na krajnici byva plno bordelu, chodcu, cyklistu....ale lepsi chvili zvysit pozornost, nez si nechat nekoho prestoupit do kufru No ale kdyz jsou ty Ochcafky nejrychlejsi auta na svete.......
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Je to děs, tahle bouračka se mnou docela hnula.. Chudák holka. A její přítel, rodiče celý dopoledne jsem koukal po stránkách o bouračkách a někdy jsou to fakt hrozný osudy. Hlavně těch nevinných který za to nemohli a ani kdyby chtěli, tak neměli šanci uniknout smrti. Třeba na www.chcizit.cz je toho hodně, někomu to přijde nechutný takový internetový stránku, ale já bych to ukazoval v televizi každej den
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
-
- Kontaktovat uživatele:
To je úplně stejná stránka jako www.motobanda.cz ???
Stáhnul sem si všechny videa a nejvíc mě dostal ten španěl po nehodě.. jak už sem tady psal, radši bych se nechal zastřelit
Stáhnul sem si všechny videa a nejvíc mě dostal ten španěl po nehodě.. jak už sem tady psal, radši bych se nechal zastřelit
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
tohle ju humus, ale čert ví jestli je to skutečnost nebo ne. ale pokud ano je hnus ta představa že se to může stát tak rychle
http://www.nahraj.cz/down/307503198/hru ... u.wmv.html
http://www.nahraj.cz/down/307503198/hru ... u.wmv.html
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
LAMBO
Neni jednoduchý řídit LAMBO!! Je to zbraň. To by měli povolit řídit pouze se zbrojákem!! Škoda tý holky, ale zase asi toho kluka znala a věděla že je to libovej blbeček. Neměla tam sedat. Samozřejmě největší vinu na tom má řidič, ale já bych asi s takovým kokotem do lamba nevlez. Mám strach si sednout za někoho na motorku a když bych tušil, že je vůl tak raději půjdu pěšky. Jo Jo odolat LAMBU asi není jen tak. No v tomto případě byla cena za blbost ta nejvyšší. Chudák holka.
Hyundai SANTA FE - 2.00 CRDi VGT