Kolko mate najazdenych Km?
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Kolko mate najazdenych Km?
Gandalfíku, my do Tebe přece nevandrujeme .... my Tě přece máme rádi ale pro každého potencionálního kupce, budeš se svým nájezdem, lehce podezřelý a absence klimy tomu moc nepomůže
Apropo ..... o svoji klimu se moc nestarám, jen ji jednou za rok protáhnu dezinfekcí a pak už jenom slouží .... tedy přes horké dny asi Tě na srazu svezu ve svojí 1.6ce s puštěnou klimou a jen se budu modlit, aby bylo dost teplo ... aby jsi mi v autě nenastydnul to bych si potom vyčítal .... kdyby si na klubu pokašlával ..
Apropo ..... o svoji klimu se moc nestarám, jen ji jednou za rok protáhnu dezinfekcí a pak už jenom slouží .... tedy přes horké dny asi Tě na srazu svezu ve svojí 1.6ce s puštěnou klimou a jen se budu modlit, aby bylo dost teplo ... aby jsi mi v autě nenastydnul to bych si potom vyčítal .... kdyby si na klubu pokašlával ..
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Na Vás bych se chlapci ani zlobit nemohl Až budu jednou auto prodávat, jednoznačně kupci doložím i vysvětlím nájezd a taky absenci klimy. Ale v té době mi na ceně, resp. ztrátě za klimu, asi moc nesejde. Zatím na to nemyslím, jen doufám, že je to ještě daleko a auto bude sloužit spolehlivě jako dosud Vildo, hlavně už dodělej tu "stavbu", ať máš na vánoce klid a pohodu
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Gandalfe moc díky !!!! Ale konečně se blížim do finále a na Štědrý den ráno ( sice budu po noční ) odjíždím do Mnichova. Doma by jsme to nestihli uklidit a tak se přesuneme někam, kde se o úklid postará někdo jiný Jen kapra, bramborový salát, maminu a jezevčíka si povezu sebou ..... nynější stav tachometru navýším asi o 800 km a popiju trochu výborného mnichovského svařáčku mají ho tam skoro na každém rohu ...Gandalf píše: Vildo, hlavně už dodělej tu "stavbu", ať máš na vánoce klid a pohodu
Gandalf a Vilda
Gandalf
ted nám jako třešničku na dortu, když už teda nebudeš prodávat autí, řekni aktuální stav km , ať to tady nemusím mazat jako OT, a hezky to zakončíme původním tématem...
Gandalf
ted nám jako třešničku na dortu, když už teda nebudeš prodávat autí, řekni aktuální stav km , ať to tady nemusím mazat jako OT, a hezky to zakončíme původním tématem...
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Marťas, to je dobrej nápad !! Mohli by jsme s toho udělat soutěž ..... jestli to číslo bude čtyřmístné a nebo pětimístnéMartun píše: Gandalfe, řekni nám aktuální stav km
Soutěžit nemusíte, je jistě 5-ti místné Přesné číslo fakt nevím, ale doplním až se kouknu
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
cela stranka offtopicu , ach jou
128 000, verim ze do konca roku bude 130 000
128 000, verim ze do konca roku bude 130 000
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Pokud jsem si všimnul, tak jsme v pokecu !!!!!!!!!!!! A skoro všechny příspěvky se nějak týkají kilometrového nájezdu, jen bez konkrétních čísel ..... takže klídek
Tak jestli je tady něco málo omáčky okolo, nevidím v tom problém .... nebo sem mám napsat stroze, že mám najeto 26 000 km a šlus no to si tady všichni počtou ..... to budou vskutku zábavný informace
Tak jestli je tady něco málo omáčky okolo, nevidím v tom problém .... nebo sem mám napsat stroze, že mám najeto 26 000 km a šlus no to si tady všichni počtou ..... to budou vskutku zábavný informace
Takže si tipnu ..... máš na tachometru 10 001 km že to byla trefa ... co ??Gandalf píše:Soutěžit nemusíte, je jistě 5-ti místné Přesné číslo fakt nevím, ale doplním až se kouknu
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mily Vilda.. svojho casu som stravil asi 20 hodin cisteho casu, ked sa rozdelovali vlakna/prispevky do novej struktury. Sam dobre viem, ze toto bolo tazko zaraditelne (Kolko mate najazdenych km) a preto to slo do pokecu. Som rad, ze podobne nestastie rozdelovat haldy OT o kachlickach o ktorych pre istotu pises uz pomaly v kazdom druhom vlakne riesit nemusim. Moje forum to nie.. len som si povzdychol. Na to mam snad este pravo..
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
No zaplať Pán Bůh to by jsme sem psali jen " Ano nebo ne " ......Mexican píše: Moje forum to nie..
Tak jestli se vám do toho můžu taky vmísit...
Jen nás tady pět a půl na pokec , který sem tak nějak pravidelně přispívají.. , kdybych to vyloženě úzkostlivě dodržoval, aby se přísně dodržovalo předepsané téma, tak by to zachvilku dopadlo tak , jak píše Vilda.. přestalo by to i ten zbytek lidiček co sem píšou, bavit..
Je to hezký, napsat , např tady v tom tématu, jen strohé číslo najetých kilometrů a žádnou omáčku okolo... na kterou zas někoho jiného napadne jiná asociace a utrousí zde nějakou další poznámku..
Takže již jednou jsem to psal, snžím se to udržovat v patřičných mezích a kdyby to bylo vyloženě "mimo mísu" samozřejmě to přesunu, ale jinak se to snažím nechat plynout a hlavně zanechat v tom trochu té "člověčiny" aby si našinec taky početl..
Jen strohé údaje, by mě věru nebavili... a myslím si že snad chaos v těchto tématech nevládne?? ale to ať posoudí jiní..
Jinak Mexicane, nikdo ti neupírá tvoje zásluhy na tomto fóru!
Jen nás tady pět a půl na pokec , který sem tak nějak pravidelně přispívají.. , kdybych to vyloženě úzkostlivě dodržoval, aby se přísně dodržovalo předepsané téma, tak by to zachvilku dopadlo tak , jak píše Vilda.. přestalo by to i ten zbytek lidiček co sem píšou, bavit..
Je to hezký, napsat , např tady v tom tématu, jen strohé číslo najetých kilometrů a žádnou omáčku okolo... na kterou zas někoho jiného napadne jiná asociace a utrousí zde nějakou další poznámku..
Takže již jednou jsem to psal, snžím se to udržovat v patřičných mezích a kdyby to bylo vyloženě "mimo mísu" samozřejmě to přesunu, ale jinak se to snažím nechat plynout a hlavně zanechat v tom trochu té "člověčiny" aby si našinec taky početl..
Jen strohé údaje, by mě věru nebavili... a myslím si že snad chaos v těchto tématech nevládne?? ale to ať posoudí jiní..
Jinak Mexicane, nikdo ti neupírá tvoje zásluhy na tomto fóru!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Už jsem to zmínil v jiném vlákně, ale pro úplnost a hlavně pro spokojenost některých členů - aktuální stav 12 500 km
Kromě Vildy nikdo netipoval, takže nikdo nic nevyhrál (a Vilda byl moc daleko)
Kromě Vildy nikdo netipoval, takže nikdo nic nevyhrál (a Vilda byl moc daleko)
Gandalfe jen o fous co je 2 499 kiláků apropo, kdybych se trefil, tak co bych vyhrál ... ??
No 2499 km u mě reprezentuje takových 8 měsíců ježdění takže celkem dost. Cenu jsem samozřejmě zvažoval, naposled mě napadla buď funglovka i40 v sedanu nebo aktuální vítěz ankety Range Rover Evoque, ale bohužel to nevyšlo... tak snad příště
To by šlo, pod stromečkem obálka s klíčky a doklady, ne?
To by šlo, pod stromečkem obálka s klíčky a doklady, ne?
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 15 pro 2011, 08:35, celkem upraveno 1 x.