Tak to potom chápu, že místo park asistenta stačí koště..

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Safra .... tak to je dost dobrá garáž !!! V naší nic takovýho neexistujeZdeněkH píše: Lednička s pivíčkem, na sezení sedačka z feldy, rádio, gril a tak
Tak čokoládu používám odjakživa jediný kde uhnila byla na propojení zásuvky na tažné na felicii ale to jsem pořešil vyměil jsem ji poopravil kabeláž a všechno zamatlal silikonem.A myslím si že vzhledem k tomu že se tam nedostává žádný bordel tak by to tam mělo vydržet aby se náhodou nepovolil některý šroubek tak jsem ho zasichroval lakem na nehty ( Bóže těch keců že sem 1/2 sebral ten nejdražší co měla v tom svém kufříku) dělám to tak jak píšu odnepaměti a krom té zásuvky fak nenastal problém.3213 píše:Ahoj Véno,tvá fotka s čokoládou vsazenou do kabeláže zadní lampy je famózní![]()
tohle na mě juknout v práci tak nevim...veškeré otevřené spoje uhnijí...Honza
Ano, začal jsem fotkama obsahu balení. Tam jsou sice čidla vidět, ale ty jsi reagoval na můj popis zapojování displaye na palubovce. Výslovně to uvádím na začátku toho příspěvku. Tím pádem je tvoje poznámka o napojení na zadní světlo zcela mimo mísu, jen si to nechceš přiznat. Ano, zabere to více času, ale přečíst si něco znovu i několikrát ,když tomu nerozumím a chvíli nad tím popřemýšlet nebývá na škodu.Martun píše:Nenenejvs píše:To sem si nemusel kupovat bezdrátového asistenta, když bych chtěl tahat drát zezadu od světla přes celé auto až dopředu k palubovce. To prostě nedává smysl. Bezdrátový je právě o tom, že si najdeš už existující vedení v daném místě a připíchneš se na ně.Martun píše:No vidíš... já bych to vrazil na konektor rovnou do světla...
Nebo druhá varianta bez protahování drátu přes auto s napojením vzadu u světla: dát ten display do kufru aby na něj nebylo vidět a tím pádem by ani nelákal nenechavce.to jsme se nepochopili, nebo já to blbě napsal... myslel jsem projení čidel, ne displeje.. což už jsi tady ne fotkách taky ukázal..
jinak je mi jasný, že je nesmysl tahat kabel skrz celé auto, když nepotřebuješ kablík na přenos dat mezi senzorem a displejem..
ZdeněkH píše:A jak jsi spokojen s funkčností? Já že jsem měl kdysi couvacího asistenta ve fáčku (měl jsem ho grátis tak co s ním) a teda byl k ničemu. Cokoli co bylo blíž než cca 50cm už jenom řval takže na couvání do řady ve městě byl k ničemu. Displej tam teda nebyl jen řada diod
Žena je s asistentem velice spokojená. Nejmíň umí 30 cm. Na zajíždění do garáže ho nepotřebuje. Tam zajíždí předkem a pověsil jsem jí ze stropu na šňůrce balonek (stejně jako VildaVilda píše: A na couvání do garáže přeci stačí natažený provázek s balonkem, který se pohne nahoru,
když k němu zadek vozu nacouvá
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |