Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Sraz
Vito, klid, žádný spěch. Nehoňte se,přijeďte jak Vám to pasuje, nic nás netlačí.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sraz
Skus se podívat na http://hsrazmorava.wz.cz/.
A pak tady z tohoto vlákna strana 3.[quote="rade622"]Jak na sraz.
Pokud pojedete od Brna:
Projedete Buchlovské hory, minete v odbočku na hrad Buchlov, pak po levé straně odpočivadlo s
bistrem Tramp. Začnete sjíždět z kopce a po pravé straně uvidíte autobusovou zastávku a směrovou
tabuli Buchlovice - odbočíte doprava. Sjedete z hlavní silnice a na křižovatce pojedete dolů z
kopce. Samozdřejmě že po silnici, polem by jste se tam dostali také, ale jen pokud
by nebylo pooráno. Dál to je stejné pro oba směry příjezdu, i od Uherského hradiště - Slovenska, Otrokovic
či Zlína. Cesta vede kolem vodní nádrže, tu minete po levé ruce, pokračujete stále rovně, u obchodu - stánku mírně
doprava kolem velké budovy lázní do malého kopečka a po projetí asi padesáti metrů lesem uvidíte camp.
Vstup do něj je vedle hospody, recepce unimo buňka.
Pro směr od Zlína, Otrokovic či Slovenska:
Po obchvatu objedete Uherské Hradiště směr Brno. Projedete pod křížením dvou silnic stále po hlavní na Brno.
Přijedete do místa, kde v mírném kopci jsou po obou stranách silnice benzinky. Po asi 300 metrech je odbočka
na Buchlovice. Odbočíte do prava z hlavní silnice a na křižovatce (dáváte přednost) doleva, směrovka Smraďavka
a jedete mírně doprava z kopce,dále je to jako pro směr od Brna. Vyhněte se Uherskému Hradišti, hlavně
v sobotu a neděli.
Budou tam slavnosti vína a jak je Hradiště špatně průjezdné v obyčejné dny, bude to ještě horší.
Tady jsou dvě mapy, jedna základní na ní je kemp a druhá letecká s naznačenou cestou pro oba směry - sjezd z hlavní na
odbočce na Buchlovice.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... kl1ge8.jpg
http://img88.imageshack.us/my.php?image=mapalet2fi9.jpg
Těm co se přihlásili zašlu po SZ tel. číslo.
A pak tady z tohoto vlákna strana 3.[quote="rade622"]Jak na sraz.
Pokud pojedete od Brna:
Projedete Buchlovské hory, minete v odbočku na hrad Buchlov, pak po levé straně odpočivadlo s
bistrem Tramp. Začnete sjíždět z kopce a po pravé straně uvidíte autobusovou zastávku a směrovou
tabuli Buchlovice - odbočíte doprava. Sjedete z hlavní silnice a na křižovatce pojedete dolů z
kopce. Samozdřejmě že po silnici, polem by jste se tam dostali také, ale jen pokud
by nebylo pooráno. Dál to je stejné pro oba směry příjezdu, i od Uherského hradiště - Slovenska, Otrokovic
či Zlína. Cesta vede kolem vodní nádrže, tu minete po levé ruce, pokračujete stále rovně, u obchodu - stánku mírně
doprava kolem velké budovy lázní do malého kopečka a po projetí asi padesáti metrů lesem uvidíte camp.
Vstup do něj je vedle hospody, recepce unimo buňka.
Pro směr od Zlína, Otrokovic či Slovenska:
Po obchvatu objedete Uherské Hradiště směr Brno. Projedete pod křížením dvou silnic stále po hlavní na Brno.
Přijedete do místa, kde v mírném kopci jsou po obou stranách silnice benzinky. Po asi 300 metrech je odbočka
na Buchlovice. Odbočíte do prava z hlavní silnice a na křižovatce (dáváte přednost) doleva, směrovka Smraďavka
a jedete mírně doprava z kopce,dále je to jako pro směr od Brna. Vyhněte se Uherskému Hradišti, hlavně
v sobotu a neděli.
Budou tam slavnosti vína a jak je Hradiště špatně průjezdné v obyčejné dny, bude to ještě horší.
Tady jsou dvě mapy, jedna základní na ní je kemp a druhá letecká s naznačenou cestou pro oba směry - sjezd z hlavní na
odbočce na Buchlovice.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... kl1ge8.jpg
http://img88.imageshack.us/my.php?image=mapalet2fi9.jpg
Těm co se přihlásili zašlu po SZ tel. číslo.
Dobrá zpráva
Jak jsem již avizoval, skusil jsem štěstí u Hyundai v Uherském Hradišti.
Nejvyšší šéf p. Zlámalík mi tenkrát dal naději a po dnešním telefonu můžu prohlásit, že nás podpoří. V pátek jdu ještě domluvit co a jak, ale něco bude, snad ukázka novinek, nebo klobáska s logem /-/ (':lol:'). Tak se máme nač těšit.
Rade622
Nejvyšší šéf p. Zlámalík mi tenkrát dal naději a po dnešním telefonu můžu prohlásit, že nás podpoří. V pátek jdu ještě domluvit co a jak, ale něco bude, snad ukázka novinek, nebo klobáska s logem /-/ (':lol:'). Tak se máme nač těšit.
Rade622
další drobnosti
Pokud někdo z těch, co přijedou později než v 15 hod. by chtěl koupit víno na Sovíně / zavírají tam 15.30 / napište mi SZ. cena je 40 Kč za litr bílého i červeného, co budou mít z bílého nevím, ale červené je většinou Zweigeltrebe - cvajgl, který piju já a je dobrý. Minimální množství je 2l. - petláhev. Takže na SZ.
Rade622
Rade622
To si pletes to byvaji vietnamsky prasata ...Felotron píše:....treba by mohli byt klobasky z korejskeho prasete
Ale klidne tam muzem nejaky udelat ....
treba takove prasatko na rozni ....... Jsem se zasnil .... Ale co to melu .... Prece prijede farmar .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
No nad Farmarovy specialitky neniVita píše:To si pletes to byvaji vietnamsky prasata ...Felotron píše:....treba by mohli byt klobasky z korejskeho prasete
Ale klidne tam muzem nejaky udelat ....
treba takove prasatko na rozni ....... Jsem se zasnil .... Ale co to melu .... Prece prijede farmar .....
Pravda.pravda.Farm se opravdu vyzná Letos vlastně šnicle asi nedovalí,co???
Jinak je nekdo kdo na sraz jede z Brna kolem 7 hodiny???Já jen že nechci jet sám,tak se můžem setkat alespoň třeba někde u Brna.Já tam kolem tý sedmý budu...
Jinak je nekdo kdo na sraz jede z Brna kolem 7 hodiny???Já jen že nechci jet sám,tak se můžem setkat alespoň třeba někde u Brna.Já tam kolem tý sedmý budu...
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!