Nový člen :)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Nový člen :)
RaNDaal: také zdravím a vítám...jsem také z olomoucka (Přerov), takže někdy to kafčo můžeme dát a pokecat Auto samozřejmě super, akorát bych trošku vytáhnul kola a odstranil tu škaredou podložku na SPZ
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
nejmenujes se nahodou tomas randysek ? to bych si nedal
Ramecky na spz jsem uz vymenil za novy a NE nejmenuju se tak
Hyundai Coupé 2007 2.0 16V
Ahoj, tak se přidávám a taky vítám. Nedávno jsem se tady taky zaregistroval, z Olomoucka sem taky, konkrétně z Hranic, tak můžem třeba dát sraz někdy Ale to spíš až začátkem jara. Letos už sem to zabalil a dal značky do depositu. To se nehodí na té vrstvi soli co tady máme
Hyundai Coupe 2.0 rv.2003, 42tis.km
- LiberaleMiguel
- **
Zacatkem sezony kazdopadne udelame nejaky velky sraz. Chata, chlastacka, bowling, motokary nebo tak neco, klidne aji vsechno dohromady
Abysme se pripadne poradne poznali pred nadchazejici tuningovou sezonou a pak spolu objedem spoustu Tuning srazu a ukazem tem cypeckum z olaminatovanyma Felinama apod jak maji vypadat poradne auta
Abysme se pripadne poradne poznali pred nadchazejici tuningovou sezonou a pak spolu objedem spoustu Tuning srazu a ukazem tem cypeckum z olaminatovanyma Felinama apod jak maji vypadat poradne auta
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- vojta.kr
- **
- Kontaktovat uživatele:
Čágo též vítám já koupil Coupe ted v sobotu a dobrý, ale teď jak na Vás koukám tak jste všichni z moravy či slezka a my tady na severu čech máme smůlu
Hyundai Coupe 2.7 V6 Lahoda:) Aktual
Huyndai Accent 1.3 GLS dříč:) Prodán
Peugeot 106 S16 1.6 16V splašenej kůň:) Rozstřelen a prodán
Opel Vectra 1.8 16V klídek:) Prodán s problémy:D
Suzuki Swift 1.3 první zkušenost:) EKO likvidace:D
Huyndai Accent 1.3 GLS dříč:) Prodán
Peugeot 106 S16 1.6 16V splašenej kůň:) Rozstřelen a prodán
Opel Vectra 1.8 16V klídek:) Prodán s problémy:D
Suzuki Swift 1.3 první zkušenost:) EKO likvidace:D