točí ale nestartuje
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
točí ale nestartuje
zdravím mám dotaz .Mám accenta 97 13i12v když startuji motor točí ale auto nechytne .Když ho pustím z kopce nebo na roztažení chytne hned. už jsem dal jinej starter, jinej snimač vačkový hřidele,, jinej kabel od baterky ke starteru kabel ke spinačce,novou baterku . a pořad to nestartuje.myslim si že kdyby to dělal imobilizer tak by to nechytlo ani na roztažení.nemate z tím někdo zkušenost.neche se mi to auto davat pryč protože za 4 roky co ho mám tak stim nebyl jedinej problem .díky za rady
- Reklama
- Autoservis Trnka
- Kontaktovat uživatele:
Re: točí ale nestartuje
A po tom roztažení jde motor normálně?
Možná nějaké čidlo,nenatankoval tam někdo naftu...?
Čidlo určitě, ale zkusil bych to na klice, nebo ten imobilizér, natankovanou naftou to určitě nebude....Autoservis Trnka píše:A po tom roztažení jde motor normálně?
.........
-
naftu tam nikdo nedal tankuju tam jen ja .dneska jsem vytahl svicku a pri stratovani nehazí a pustil jsem to z kopce u domu a chytlo to po vypnutí motoru zase nic a když jsem to zase pustil z kopce tak to zase šlo.Ja myslel že když nebude fungovat imobilizer tak že to nechytne ani na roztažení .
Zdravím, určitě bych šel po imobilizéru, už jsem to párkrát řešil. Dělala to anténa na spín. skřínce.
-
takove blbej dotaz co to je ta antena na spinaci skřince ja si spiš opravuju mechanicky věci než elektro.pajos píše:Zdravím, určitě bych šel po imobilizéru, už jsem to párkrát řešil. Dělala to anténa na spín. skřínce.
-
děkuji všem za rady
Jestli máš elektricky snímanej náhon tak se podívej na převodovku na snímač může to dělat on po rozjetí se ti sepne adá impuls
-
od čeho náhon? jaký tam je čidlo na převodovce .díky vím že je tam čidlo na zpátečku jiny jsem tam zatím nehledalcarre1 píše:Jestli máš elektricky snímanej náhon tak se podívej na převodovku na snímač může to dělat on po rozjetí se ti sepne adá impuls
To je ten černý kroužek na spín. skřínce. Je přišrubovaný malím šroubkem na křižák.
náhon tachometru a snímání rychlosti vozydla je nad pravou poloosou na převodovce! U spínačky je kroužek imobilizeru!
-
to vim že to je imobilizer mě zmatla ta ,, antena imobilizeru"pajos píše:To je ten černý kroužek na spín. skřínce. Je přišrubovaný malím šroubkem na křižák.
-
děkuji čihnu se na to jen mi ještě radily at si dam přepouzdřit starter že by to mohlo delat taky .carre1 píše:náhon tachometru a snímání rychlosti vozydla je nad pravou poloosou na převodovce! U spínačky je kroužek imobilizeru!