no a platil si 27 nebo kolik?Maxik-rbk píše:To jsem byl ja. Bohuzel se neda sehat replika, aspon me se to nepovedlo, tak original Hyundai. Potrebujou VIN. Aby objednali presne pro to auto. Rikala mi ze to stoji od 27-58 nebo tak nejak. Objednaval jsem to v Cesky Lipe protoze je mam nejbliz a do 24h jsem to mel.zapa píše:ne nejde to.kde mám koupit tu membránu tady ju někdo kupoval za 2700 kde to bylo?kuschall píše:Já sem to moc nepochopil- jako že se to rozhejbalo?
4x4
Moderátor: Moderátoři
Re: 4x4
- Reklama
4x4
podla coho ste vedeli ze mate zlu membranu? vcera som to rozobral tak membrana vypadala byt v pohode..som prekvapeny aky kktsky system vzduchovy urobili na to..aj beha piestik ale nezasunie sa uplne cca 4-5mm (ale to asi kvoli tomu ze by bolo dobre pootocit kolesami alebo nie?)este rozmyslam ci nebude vadne to potrubie ale neviem ako to zistim ..poistky som kontroloval tiez vypada byt ok
- Valent2004
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja som zalepil tú membránu záplatou na opravu duše na bicykle. Drží už druhý rok. Ináč je treba ešte skontrolovať či podtlakový okruh nenasávy vzduch.
Hyundai Terracan 2,9 CRDI
VW Sharan 1,9 TDi 4Motion
VW Sharan 1,9 TDi 4Motion
No když máš určo dobrou membránu tak buď rád, zkus napojit hadičku rovnou z vývěvy do toho podtlaku (membrány) zda se hýbe a otoč levým kolem zda to zapadne. Pokud ano je chyba někde jinde
Sem říkal z vývěvy a ta je altíku a tuším že je tam šestka vnitřek
Já jsem ročník 1982 a rusky mě nikdo neučil... Tak jsem měl čas se naučit,jak se píše vIdět
a na to že mám vzdělání technickýho rázu,jsem v životě neslyšel výraz "šestka vnitřek" ,hádám tedy 6mm inbus?
a na to že mám vzdělání technickýho rázu,jsem v životě neslyšel výraz "šestka vnitřek" ,hádám tedy 6mm inbus?
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw