enjoy píše:Co se tyce tech oleju...oni ho nakupuji treba za 700,- a prodavaji za 790,-.takova charitativni organizace,asi jako Hardcam tady:-).
Prodejci se deli na vic kategorii, nez jen na ty, co maji marzi malou nebo ty, co v radu set procent, ja vim i o eshopu a obchode v jednom, ktery oleje jednodusse nedani a muze si dovolit byt nejlevnejsi popr. na druhe nebo treti pozici. Ja s tim napr. neudelam nic, bonzovat na nej rozhodne nebudu, kdyz mi to sam majitel rekl a abych to praktikoval stejne, tak na to nemam koule, sice halire delaj talire, ale sedet na Pankraci neni mco pro me. Ctvrta kategorie jsou eshopy/obchody s prebalovanymi oleji. Vesmes je jedno, zda ten obchod probehne pre net nebo v kamenne prodejne, jelikoz standardni zakaznik ci dokonce mechanik temer nema sanci falzu odhalit. Stejne jako u elektroniky, mobilu (drtiva vetsina eshopu prehrava soft na cestinu az v prodejne), tak i v pripade oleju plati, ze by se melo nakupovat v overenych eshopech. Ja jsem si loni v breznu koupil telku, zaplatil jsem ji a dodnes ji nemam, to me poucilo dostatecne
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)