Cena zákonného pojištění TUCSON
Moderátor: Moderátoři
Cena zákonného pojištění TUCSON
Já platím ročně u Kooperativy po přiznání všech bonusů 6404,-Kč + 750,-Kč za čelní sklo.
- Reklama
Re: Cena zákonného pojištění
U Directu Povinné + kompletní havarijní 7700 Kč.
Re: Cena zákonného pojištění
U kooperativy pojisteni BASIC s nizsim plnením v kategorii N - nakladni vozidlo, platim 2830,-kc rocne (Tucson 83kw rv 2005)
Re: Cena zákonného pojištění TUCSON
Kooperativa aj u mna, no na SK, 146 eur (aj s bonusom poistenia proti živlom a poistenia posadky).
2.0i (104kW, 1975cm3, r.v. 2007)
2.0i (104kW, 1975cm3, r.v. 2007)
97-00 Favorit 135L, 01-12 Citroen Berlingo 2.0 HDi, 12-XX Hyundai Tucson 2.0i 4WD
známý dělá v kooperativě, platím za 1,6 elantry cca 3000, za 3 litrového mercedesa cca 4400, kdyby měl někdo zájem, můžu dát kontakt...
1x Elantra 1.6
1x Sonata 2.7
1x Mercedes CE 170kw - vostrej youngtimer na léto :D
Ex Passat 2.0tdi DSG - největší sráč na světě :( never more VW......ale už zas jo - Octavia 2.0tdi v plné polní, nešlo nekoupit za tu cenu :)))
1x Sonata 2.7
1x Mercedes CE 170kw - vostrej youngtimer na léto :D
Ex Passat 2.0tdi DSG - největší sráč na světě :( never more VW......ale už zas jo - Octavia 2.0tdi v plné polní, nešlo nekoupit za tu cenu :)))
Ahoj všichni co přeplácíte pojišťovny. Já za tucsona 2.0crdi 83kw platím 1660kč při plnění 75 mega na majetku a 75 mega plnění na zdraví. V.
Ahoj lidi.
Tak já mám auto pojištěné přes brokerskou firmu a ti mi vždy najdou nejvýhodnější pojištění. Momentálně platím 2500 Kč u Axy, pojištěno na 75 mil. a mám v tom i připojištění komplet všech skel. Tak zatím spokojenost. F.
Tak já mám auto pojištěné přes brokerskou firmu a ti mi vždy najdou nejvýhodnější pojištění. Momentálně platím 2500 Kč u Axy, pojištěno na 75 mil. a mám v tom i připojištění komplet všech skel. Tak zatím spokojenost. F.
-
- *
no mne nasiel broker najvyhodnejsiu poistku u Komunálnej 153e. je v tom aj zivel, ale skla buhuzial nie. to musim doriesit dodatocne
aktualne: HYUNDAI TUCSON 2.0 104kw 2005 LPG
EX: Opel Astra G-CC 16.16V Sportive LPG
EX: AR 145 Boxer 1,3 LPG
EX: Opel Astra G-CC 16.16V Sportive LPG
EX: AR 145 Boxer 1,3 LPG
lukastucson píše:no mne nasiel broker najvyhodnejsiu poistku u Komunálnej 153e. je v tom aj zivel, ale skla buhuzial nie. to musim doriesit dodatocne
Mně na http://klikpojisteni.cz vyšla nejvýhodnější AXA s Uniqou (mám hyundai i30 1.6 gdi, 2012)
foos píše:Ahoj lidi.
pozor u toho skla na vysokou spolupúúčast!
kedze som cerstvy majitel tucsona tak som musel riesit aj poistku u mna 125e tak spokojny
Hyundai Tucson 2,0 cvvt 4wd 2008 benzin/lpg
ČSOB 100/100 mil. 2459Kč Tucson 2,7
Hyundai Tucson 2,7 LPG 129 kw zelenostříbrná metal r.v.12. 2009 výbava: Elegance v kůži
Peugeot 807 2.0 HDi automat 79KW 03 bufik na vypinač
http://www.vermerovice-vermerovice.cz/
Peugeot 807 2.0 HDi automat 79KW 03 bufik na vypinač
http://www.vermerovice-vermerovice.cz/
AXA 2600.- kč 75 mil , sil asistence. rozumná cena Radek
Můžu se zeptat hledáte si to tedy spíš sami v nějakých srovnávačích nebo to máte přes někoho? Jak koukám tak spíš přes někoho, že?
cenu pojištění ovlivňuje spousta faktorů...
- věk
- výkon motoru v kW
- propojištěnost
atd. atd.
dneska se dá spousta věcí pořešit online... určitě se dá pak najít nejlepší cena...
- věk
- výkon motoru v kW
- propojištěnost
atd. atd.
dneska se dá spousta věcí pořešit online... určitě se dá pak najít nejlepší cena...
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO