DusanCZ píše:Rendys píše:A který typ Santa Fe má ten filtr? Nic sem pod autem nenašel.Nebo od kterého roku výroby ho tam dávají?
u 110/114 kW ma DPF verze s automatem, manual ho nema.
u 145 kW ma DPF jak automat, tak i manual
Moderátoři: miooo, Moderátoři
DusanCZ píše:Rendys píše:A který typ Santa Fe má ten filtr? Nic sem pod autem nenašel.Nebo od kterého roku výroby ho tam dávají?
Bed@ píše:U 110/114 kW ho ma i manual, zalezi odkud mas auto dovezene, ja ho mam z Nemec a DPF tam je![]()
Ja mám tu hondnotu 0,75Standa Fe píše:Ahoj. Pokud ten hrnec pod autem nepoznáš, tak se koukni do TP. Tam je údaj KORIGOVANÝ SOUČINITEL ABSORPCE. Pokud tam máš uvedenou hodnotu 0,51 tak jako moje Santa, tak máš i FAP filtr. Ten údaj je i na malé stříbrné samolepce zespodu na kapotě. Auta bez DPF filtru mají hodnotu větší než 1. Zatím s tím filtrem nemám problém, ale pokud se jednou definitivně ucpe, tak půjde ven. Dokud vedle mě budou bezstarostně dál jezdit kouřící a smrdící vraky, tak já si na ekologa hrát nebudu.
Bed@ píše:Tak jsem na vazkach, protoze mi auto bylo prodavano jako s DPF a kdyz jsem patral dal, tak jsem zjistil, ze DPF filter vypada takto
Coz potvrzuje schema vyfukoveho systemu
![]()
DPF je v pravo dole a ted babo rad, co ja to mam za sirokou trubku na vyfukovem potrubi, kdyz je vuci tomuto DPF polovicni delky
Spodek meho vozu
Korigovany soucinitel absorpce mam taky 0,75.
Bed@ píše:A muze mi nekdo z vas vyfotit spodek auta, zda tam mate taky to co ja za tim katalyzatorem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |